Το One UI 4 κατέφθασε στα Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3, για την ώρα σε συγκεκριμένες αγορές και αναμένεται να διατεθεί σε περισσότερες

Μέσα στον Νοέμβριο, είδαμε τη Samsung να διαθέτει το One UI 4, τη δική της εκδοχή του Android 12, στη σειρά Galaxy S21. Και τώρα, έφτασε η σειρά των αναδιπλούμενων μοντέλων της.

Όπως εντόπισε η ιστοσελίδα SamMobile, το Galaxy Z Fold 3 έλαβε την ενημέρωση του One UI 4 στην αγορά της Νότιας Κορέας, ενώ το Galaxy Z Flip 3 έλαβε επίσης την πολυπόθητη ενημέρωση σύμφωνα με χρήστες της Σερβίας.

Η διάθεση της σταθερής έκδοσης στα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 έρχεται μετά τη beta έκδοση που είδαμε στο τέλος του Οκτώβρη, η οποία διατέθηκε αρχές Νοεμβρίου σε επιπλέον αγορές. Για την ώρα η σταθερή έκδοση δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμη σε όλες τις αγορές, αλλά σύμφωνα με το πρόγραμμα της Samsung, αναμένεται να διατεθεί μέσα στον μήνα.

Το One UI 4 φέρνει αρκετές βελτιώσεις στις αναδιπλούμενες συσκευές, όπως υποστήριξη χρωματικής παλέτας του Android 12, νέες μικροεφαρμογές (widgets) και πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Αν είστε κάτοχος κάποιας συσκευής, μπορείτε να ελέγξετε αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση από τις Ρυθμίσεις της συσκευής. Αν εκκρεμεί κάποια λήψη, μπορείτε να την κατεβάσετε για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

  • Like 1