Η Samsung φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy S21 και σε άλλα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας.

Αυτό θα γίνει πραγματικότητα με την αναβάθμιση One UI 3.1 η οποία θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα για κατόχους Galaxy S20 (Galaxy S20, Galaxy S20+, και Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 FE), Galaxy Note20 (Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra), καθώς και Galaxy Z Fold2 και Galaxy Z Flip. Στις δυνατότητες που θα έχουν πλέον πρόσβαση οι κάτοχοι των συγκεκριμένων συσκευών περιολαμβάνεται αρχικά το Single Take 2.0 που αποτυπώνει μια πληθώρα στατικών λήψεων και βίντεο, ταυτόχρονα, με ένα πάτημα, πραγματοποιώντας λήψη 15 δευτερολέπτων.

Άλλη δυνατότητα που φέρνει το One UI 3.1 στα παλαιότερα μοντέλα της Samsung είναι η διαγραφή αντικειμένων όπου μετά, ο χρήστης μπορεί να περικόψει ανεπιθύμητα στοιχεία της εικόνας, εύκολα και γρήγορα. Περιλαμβάνεται ακόμα η βελτιωμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης αφής και ελέγχου αυτόματης έκθεσης (touch autofocus and autoexposure controller), καθιστώντας ευκολότερη την προσαρμογή της εστίασης και της φωτεινότητας των φωτογραφιών, για αποτύπωση της καλύτερης λήψης, κάθε φορά.

one_ui_3.1_update_video-af.jpg.3a4202802a0eb2c9758fa5e6c96711f4.jpgone_ui_3.1_update_object-eraser.jpg.ccd7895e352660cedb57d508d4317bf0.jpg

Το One UI 3.1 εισάγει, επίσης, τη λειτουργία Multi Mic Recording, η οποία, όταν βρίσκεται σε ρύθμιση Pro Video, επιτρέπει στο χρήστη να καταγράψει ήχο ταυτόχρονα από το τηλέφωνο και από μια συνδεδεμένη Bluetooth συσκευή, όπως τα Galaxy Buds Pro, Buds Live και Buds+. Για καλύτερη προστασία των ματιών από το μπλε φως, το One UI 3.1 περιλαμβάνει καλύτερη σχετική λειτουργία με την ονομασία Eye Comfort Shield η οποία προσαρμόζει αυτόματα το μπλε φως, ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Από τις λειτουργίες που ξεχωρίζουν είναι και αυτή του Auto Switch για όσους διαθέτουν ακουστικά Galaxy Buds Pro, Buds Live και Buds+  και η οποία  διασφαλίζει πως ο ήχος μεταφέρεται και στην αντίστοιχη Galaxy συσκευή κατά την εναλλαγή.

  • Like 1