Το Samsung Galaxy S6 κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015. Επτά χρόνια είναι μια αιωνιότητα για έναsmartphone, αλλά προφανώς δεν θεωρείται παλιό για να δεχθεί μια νέα ενημέρωση από τη Samsung.

Σύμφωνα με το Galaxy Club, ορισμένοι κάτοχοι Galaxy S6 στην Ολλανδία και το Βέλγιο βλέπουν το μήνυμα εγκατάστασης νέας ενημέρωσης για το κινητό τους. Στην Ολλανδία όπως φαίνεται τα μοντέλα Galaxy S6, S6 Edge και S6 Edge Plus - που προέρχονται από τη Vodafone - λαμβάνουν τις εκδόσεις firmware G920FXXU6EVG1, G925FXXU6EVG3 και G928FXXU5CVG3, αντίστοιχα. Όσον αφορά το Βέλγιο, οι κάτοχοι unlocked συσκευών S6 και S6 Edge Plus έχουν λάβει επίσης ενημέρωση.

Τον περασμένο μήνα, η Samsung κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση για τα μοντέλα Galaxy S7 και S8 που αντιμετώπιζε προβλήματα με το GPS. Αν και το GPS δεν αναφέρεται στις λεπτομέρειες της ενημέρωσης λογισμικού του Galaxy S6, αναφέρονται βελτιώσεις σταθερότητας, διορθώσεις σφαλμάτων, νέες και βελτιωμένες λειτουργίες καθώς και βελτιώσεις στις επιδόσεις. Επιπλέον, το μέγεθος της ενημέρωσης Galaxy S6 ανέρχεται στα 13MB, το οποίο είναι πολύ μικρότερο από τις ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν για τα μοντέλα S7 (31MB) και S8 (420MB).

Δεν είναι σαφές τι ακριβώς περιλαμβάνεται στην ενημερωμένη έκδοση του S6, αλλά είναι πιθανό να πρόκειται επίσης για βελτιώσεις για το GPS της συσκευής. Είναι ακόμα πιθανό η ενημέρωση να βρει το δρόμο της και σε άλλες χώρες. Αναμενόμενα, όπως και με τα S7 και S8, αυτή η ενημέρωση δεν συνοδεύεται από κάποια ενημέρωση ασφαλείας.

Αν και αυτή η ενημέρωση αποτελεί μια μικρή έκπληξη, φαίνεται να συνεχίζει μια τάση που ακολουθεί η Samsung τον τελευταίο καιρό, υποστηρίζοντας πολύ παλιές συσκευές της σε καίρια θέματα. Εκτός από τα παραπάνω μοντέλα, η Samsung κυκλοφόρησε επίσης ενημερώσεις για τα Galaxy A7, S5 Neo, S10e και Note 10 πριν από λίγο καιρό.

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1