Μπορεί η Samsung να έχει ανακοινώσει αρκετές gaming οθόνες με κυρτό πάνελ, η Odyssey Ark που είδαμε όμως στη CES 2022 είναι η πλέον εντυπωσιακή.

Εντυπωσιακή, όχι μόνο χάρη στις ίντσες της που φτάνουν τις 55 όσο και για τη δυνατότητα της να περιστρέφεται κατά 90-μοίρες, δηλαδή σε λειτουργία πορτραίτου (portrait mode) ή σε κάθετη θέση. Σε αυτή τη περίπτωση θα διευκολύνει ιδιαίτερα τους επαγγελματίες, καθώς απεικονίζει τέλεια τις ιστοσελίδες, τα spreadsheets κ.ά.

Σε οριζόντια θέση, αναμφισβήτητα θα καλύψει πλήρως το ορατό πεδίο των gamers που παίζουν παιχνίδια όπως το Flight Simulator ή race sims καθώς διαθέτει ένα κυρτό και εντυπωσιακό πάνελ 4K τεχνολογίας Quantum Dot Mini LED με διαγώνιο 55 ιντσών και αναλογία πλευρών 16:9. Υποστηρίζονται και λειτουργίες pivot και tilt ενώ χάρη στην ευέλικτη βάση μπορεί να ρυθμιστεί και ως προς το ύψος.

Χάρη στο ενσωματωμένο λογισμικό, υπάρχουν διάφορες επιλογές multiview για τους χρήστες με αποτέλεσμα να μπορούν να ρυθμίσουν την Odyssey Ark στην εφαρμογή ή στο παιχνίδι που παίζουν. Η οθόνη επίσης συνοδεύεται από ασύρματο τηλεχειριστήριο που επιτρέπει μεταξύ άλλων την ρύθμιση της φωτεινότητας και του user interface μεταξύ άλλων.

  • Like 1
  • Confused 1