Η Samsung ετοιμάζεται να απασχολήσει και πάλι την επικαιρότητα με νέες αποκαλύψεις στο event που έρχεται την επόμενη εβδομάδα.

Τι κι αν το Unpacked event της Samsung στις αρχές Αυγούστου ήταν γεμάτο… συσκευές και ανακοινώσεις; Η κορεάτικη εταιρεία έχει πολλά περισσότερα να μοιραστεί μαζί μας και θα το κάνει την επόμενη εβδομάδα. Το Unpacked Part 2 λοιπόν έρχεται την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, με το teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα να είναι ξεκάθαρο: Galaxy Z Fold 2.

Δεν αποκαλύφθηκε βέβαια αν έχουμε να κάνουμε με ένα event εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στο foldable smartphone της Samsung ή αν απλά θα πρόκειται για τον πρωταγωνιστή του (σε αυτή την περίπτωση η λογική λέει πως θα πλαισιωθεί από αξεσουάρ). Παράλληλα, δεν έγινε γνωστό αν μιλάμε για ζωντανή εκδήλωση ή για βίντεο που έχει γυριστεί νωρίτερα.

Θυμίζουμε ότι τα όσα έχει αποκαλύψει η Samsung για τον διάδοχο του Galaxy Fold είναι ελάχιστα και αφορούν ως επί το πλείστον τον σχεδιασμό και την εμφάνισή του. Τα μεγάλα ερωτηματικά φυσικά δεν είναι άλλα από τα χαρακτηριστικά και την τιμή του με τις απαντήσεις να είναι αρκετά πιθανό να δοθούν την προσεχή Τρίτη.