Η Samsung ενδέχεται να φέρει το S-Pen στην επόμενης γενιάς σειρά Galaxy S.

Το S-Pen της Samsung είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη σειρά Note. Ωστόσο, αυτό ίσως αλλάξει στο προσεχές μέλλον, αφού η νοτιοκορεάτικη εταιρία σκέφτεται να φέρει το διάσημο stylus και στην επερχόμενη γενιά Galaxy S21.

Αναφορά από ένα κορεάτικο κατάστημα γράφει ότι η Samsung αναπτύσσει τη σειρά S21 με το κωδικό όνομα «Unbound». Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν τρεις εκδόσεις του τηλεφώνου (Galaxy S21, Galaxy S21+ και Galaxy S21 Ultra), το S-Pen θα είναι διαθέσιμο μόνο στην high-end έκδοση Galaxy S21 Ultra.

Η αναφορά γράφει επίσης ότι δεν είναι σίγουρο ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει ένα νέο Galaxy Note το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους. Αντ’ αυτού, μπορεί να προσφέρει απλώς το S-Pen με το Galaxy Z Fold 3. Αν συμβεί αυτό, το Galaxy Note 20 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, μπορεί να είναι το τελευταίο τηλέφωνο της σειράς Note.

Ωστόσο, η Samsung μπορεί να αλλάξει και πάλι τα σχέδιά της. Η εταιρία ίσως χρειαστεί να πουλήσει περισσότερες αναδιπλούμενες συσκευές σε σύγκριση με το Note. Σύμφωνα με μια αναφορά του Sammobile, η Samsung αποστέλλει συνήθως πάνω από 10 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος του έτους και αυτή τη στιγμή κατασκευάζει περισσότερα από 600.000 πάνελ για τις οθόνες των αναδιπλούμενων τηλεφώνων της.

Στο πρόσφατο παρελθόν, τα κορυφαία τηλέφωνα της Samsung ξεπέρασαν αρκετά το όριο των €1000. Ενώ πολλοί μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτά τα τηλέφωνα, ίσως τελικά αναζητήσουν φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο, με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το S-Pen, η Samsung ενδέχεται να είναι σε θέση να πείσει ορισμένους πελάτες να ξοδέψουν λίγα χρήματα παραπάνω για να αποκτήσουν ένα τηλέφωνο που υπερκαλύπτει τις καθημερινές τους ανάγκες, είτε μιλάμε για διασκέδαση είτε για εργασία.

  • Sad 1