Με την έκδοση 4.4 KitKat του λειτουργικού συστήματος Android να έχει ήδη γίνει διαθέσιμη, οι περισσότερες εταιρείες κατασκευής ήδη έχουν ανακοινώσει την αναβάθμιση για τα "ακριβά" μοντέλα τους, με τη Samsung να δίνει ελπίδες και στους κατόχους των mid-range συσκευών.

Σύμφωνα με μία νέα διαρροή εγγράφου από τη Samsung, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο αναβάθμισης των συσκευών Galaxy S4 mini, Galaxy S3 mini, Galaxy S Advance, Galaxy Core, Galaxy Fame, Galaxy Ace 2 και Galaxy Fresh, ώστε να βεβαιωθεί αν και ποιες από τις παραπάνω συσκευές είναι ικανές να τρέξουν χωρίς πρόβλημα τη τελευταία έκδοση. Μη ξεχνάμε ότι οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το KitKat είναι μόλις 512MB μνήμης RAM, χώρια όμως των πρόσθετων στοιχείων που προσθέτουν οι κατασκευαστές (TouchWiz, Sense κλπ).

 

Για την ώρα δε μπορεί να διαπιστωθεί η γνησιότητα του εγγράφου, όμως είναι σημαντικό στοιχείο ότι η εταιρεία εξετάζει τις συγκεκριμένες συσκευές χωρίς να έχει ανακοινώσει ακόμα τα σχέδια της. Να υπενθυμίσουμε πως και η Sony δοκιμάζει την έκδοση σε mid-range συσκευές της, όπως τα Xperia SP και ZR.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/samsung_lowcost_phones_under_investigation_for_kitkat_update-news-7327.php[/url]']GSMArena