Ο καταιγισμός διαρροών για το Galaxy Note 9 συνεχίζεται και αυτή τη φορά μάλιστα προέρχεται από την ίδια τη Samsung. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sammobile, το παράρτημα της Samsung στη Νέα Ζηλανδία, δημοσίευσε κατά λάθος το διαφημιστικό βίντεο της συσκευής, το οποίο πρόκειται να δούμε και κατά την επίσημη παρουσίαση. Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube χωρίς ονομασία, ενώ λίγη ώρα μετά αποσύρθηκε, με αρκετούς όμως να το έχουν ήδη κατεβάσει και ανεβάσει εκ νέου σε άλλες υπηρεσίες. 

Στο βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων βλέπουμε τη συσκευή σχεδόν από όλες τις πλευρές ενώ επιβεβαιώνεται και το κίτρινο S Pen που θα διατίθεται με τη γαλάζια έκδοση του Galaxy Note 9. Ένα ακόμη στοιχείο που επιβεβαιώνει το βίντεο είναι η παρουσία έκδοσης με χωρητικότητα 512GB ενώ υποστηρίζεται και η εγκατάσταση microSD κάρτας με χωρητικότητα 512GB, ένας συνδυασμός που φέρνει τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής να αγγίζει το 1TB. 

Καμία άλλη αναφορά δε γίνεται στο βίντεο για νέες δυνατότητες του Galaxy Note 9 αλλά και του S Pen που φημολογείται ότι θα υποστηρίζει Bluetooth αν και η αυτονομία θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη από την περασμένη γενιά. 

SamMobile

Η παρουσίαση του Galaxy Note 9 θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου

  • Like 1