Με τις πρώτης γενιάς Windows Phone 8 συσκευές να έχουν πλημμυρίσει την αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο, υπάρχει ένας κατασκευαστής που απέχει από τα ράφια των καταστημάτων. Ο λόγος για την Samsung και την ATIV S συσκευή της. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη συσκευή υποτίθεται ότι θα ήταν η πρώτη που θα κυκλοφορούσε στην αγορά εξοπλισμένη με τα ολοκαίνουργια Windows Phone 8 όταν έκαναν το ντεμπούτο τους στα τέλη Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η συσκευή λέγεται ότι μπορεί να καθυστερήσει ακόμη και μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Η κύρια αιτία αυτής της καθυστέρησης σύμφωνα με αναφορές είναι η οθόνη που χρησιμοποιεί. Πρόκειται ακριβώς για την ίδια οθόνη που χρησιμοποιεί η Samsung πάνω στο GSIII, του οποίου η απήχηση που είχε στο κοινό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί με κανέναν τρόπο. Φαίνεται λοιπόν ότι ίσως η εταιρεία να δίνει προτεραιότητα στις Android συσκευές της, λαμβάνοντας άλλωστε υπόψη και το λαμπρό παρελθόν του λειτουργικού της Google.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η ανακοίνωση του ATIV S από την Samsung έλαβε χώρα στην IFA 2012 στα τέλη Αυγούστου και είχαμε μια πρώτη επαφή στο συνέδριο Build της Microsoft.

 

 

Link.png Site: Πρώτη επαφή Samsung ATIV S (video)

Link.png Site: Sammobile