Η Samsung προσθέτει μια νέα επιλογή στη σειρά ψυγείων Bespoke προκειμένου ο κάτοχός τους να μπορεί να τα προσαρμόσει στις ανάγκες του με ένα διαφορετικό τρόπο.

Η συγκεκριμένη σειρά ψυγείων γνωρίζουμε ότι δίνει τη δυνατότητα αρθρωτού σχεδιασμού μέσα από μια μεγάλη συλλογή χρωμάτων. Όμως με μια νέα επιλογή και με κόστος 500 δολαρίων μπορείτε να εκτυπώσετε οποιαδήποτε φωτογραφία ή εικόνα θέλετε στις διπλές πόρτες του ψυγείου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα αγαπημένο σας έργο τέχνης, τις ζωγραφιές ενός παιδιού ή απλώς να βάλετε το δικό σας πρόσωπο στο δικό σας ψυγείο χωρίς κάποιον λόγο, μόνο και μόνο επειδή μπορείτε...

Η δυνατότητα θα ενεργοποιηθεί για τους αγοραστές κάποια στιγμή αργότερα τη φετινή χρονιά ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε αυτή την ιστοσελίδα για να ενημερωθούν αμέσως μόλις αυτή γίνει διαθέσιμη. Αν έχετε ήδη ένα ψυγείο Bespoke, μπορείτε να παραγγείλετε τα πάνελ κάθε πόρτας ξεχωριστά και να τα αντικαταστήσετε. Το κόστος είναι 250 δολάρια ανά πάνελ, και η Samsung αναφέρει ότι θα χρειαστούν περίπου 8 εβδομάδες για να εκτυπωθούν και να αποσταλούν.

image.gif.a79e13d751b7014fd8e32af0608a1624.gif

Η σειρά ψυγείων Bespoke προωθείται από τη Samsung σε μεγάλο βαθμό για την δυνατότητα προσαρμογής της στις ανάγκες του χρήστη προκειμένου να ταιριάζει με την υπόλοιπη αισθητική της κουζίνας. Μέχρι σήμερα υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές χρωμάτων και ελάχιστων εκτυπώσεων (στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε πόρτες με τη σημαία της χώρας).

Η παροχή δυνατότητας στους πελάτες να προσθέσουν οποιαδήποτε εικόνα επιθυμούν θα οδηγήσει σχεδόν σίγουρα σε μερικά πολύ άσχημα ψυγεία που θα βρίσκονται στις κουζίνες των καταναλωτών, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι μέρος της γοητείας της λειτουργίας. Η Samsung λέει ότι θα ελέγχει τα αιτήματα εικόνων που θα ζητούν οι πελάτες με ένα συνδυασμό αυτοματοποιημένων φίλτρων και ανθρώπινης αξιολόγησης. Στόχος ο έλεγχος για τυχόν παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων και εικόνων με ακατάλληλο περιεχόμενο.

  • Haha 12