Η Samsung έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει μερικά από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του επερχόμενου Galaxy Fold.

Aν και "βουβό" χωρίς καμία επεξήγηση, το τετράλεπτο βίντεο δίνει την ευκαιρία στο κοινό να δει και να ακούσει τα "κλικ" και τους λοιπούς φυσικούς ήχους, που "δημιουργεί" η συσκευή κατά την χρήση της. Μέσα από μία επιλογή κοντινών πλάνων, γίνεται επίδειξη της λειτουργίας κινητού και tablet, όπως και του μικρού κενού που υπάρχει ανάμεσα στις δύο οθόνες όταν η συσκευή κλείνει. Βλέπουμε ακόμα την εκτέλεση δημοφιλών εφαρμογών όπως Instagram, Google Maps, τη λειτουργία της κάμερας και στα δύο modes της συσκευής, αναπαραγωή Netflix, αλλά και παιχνιδιών.

Το λογισμικό DeX της Samsung επιτρέπει στο Galaxy Fold να συνδέεται σε monitor μέσω USB-C, παρέχοντας στον χρήστη εμπειρία επιπέδου desktop. H Samsung χρησιμοποιεί "Infinity Flex Display" 7.3 ιντσών, η οποία επιτρέπει στην συσκευή να έχει οθόνη μεγέθους tablet όταν είναι ανοιχτή, αλλά ταυτόχρονα να "συρρικνώνεται" σε μέγεθος κινητού κατά την αναδίπλωση της. Η κύρια οθόνη ανάλυσης QXGA+, μετατρέπεται σε μια μικρότερη 4.6" ιντσών ΗD+ κατά την λειτουργία κινητού.