Η Samsung Mobile αναβάθμισε την εικόνα του προφίλ της στο Facebook με ένα «teaser» για το επερχόμενο «foldable» κινητό της.

Την Τετάρτη ξεκινάει το Samsung Developer Conference (SDC) οπότε υπάρχει περίπτωση να μάθουμε περισσότερα για τη νέα της συσκευή με τον «αναδιπλούμενο» form factor σύντομα. Πάντως, έχουν κυκλοφορήσει ήδη κάποιες φήμες που θέλουν τη συσκευή της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας να διαθέτει μία «εσωτερική» οθόνη 7,3 ιντσών και μία «εξωτερική» με διαγώνιο 4,6 ιντσών. Και οι δύο οθόνες είναι τεχνολογίας OLED.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε να κάνουμε με ένα «flip phone» με εύκαμπτη οθόνη που θα προστατεύεται όταν η συσκευή είναι «κλειστή» αλλά θα υπάρχει και μία εξωτερική για ειδοποιήσεις κ.ά.

Η συσκευή πάντως αναμένεται να αποκαλυφθεί στο κοινό του… χρόνου, και πιο συγκεκριμένα στην έκθεση CES σύμφωνα με αναφορές. Πρόσφατες επίσης πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μοναδικό UI (βασισμένο στο Android φυσικά) που η Samsung ανέπτυξε σε συνεργασία με την Google. Η τιμή της συσκευής αναμένεται να είναι αρκετά υψηλή και θα διατεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.   

teas.jpg.84bf25c7e9821481155a53274a457170.jpg

GSMArena

  • Like 1