Στις 20 Φεβρουαρίου η Samsung σε εκδήλωση Unpacked που θα πραγματοποιήσει στο Σαν Φρανσίσκο αλλά και σε άλλες χώρες, όπως στο Λονδίνο, θα παρουσιάσει τη νέα, επετειακή σειρά Galaxy S.

Η νέα σειρά Galaxy S θα αποτελείται σύμφωνα με διαρροές και πληροφορίες από τρία μοντέλα, τα Galaxy S10 Lite (εφόσον είναι αυτή η ονομασία του φθηνότερου μοντέλου της σειράς), Galaxy S10 και Galaxy S10+. Αργότερα, μέσα στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς αναμένεται να παρουσιαστεί και άλλη μία συσκευή στη σειρά με δυνατότητες 5G. Κατά πάσα πιθανότητα, και σύμφωνα με Κορεατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης θα ονομάζεται Galaxy S10 X και θα διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών με in-display fingerprint reader, τετραπλή κύρια κάμερα, διπλή εμπρόσθια κάμερα και μπαταρία 5000mAh.

Όμως τώρα έρχεται και η επίσημη επιβεβαίωση για την ανακοίνωση και ενός ακόμα smartphone στις 20 Φεβρουαρίου, το οποίο θα είναι το τέταρτο που θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση Unpacked. Σε μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία Κονκόρντ, στο Παρίσι (Place de la Concorde) διαβάζουμε «To μέλλον ξεδιπλώνεται» στα Κορεάτικα, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει το «διαφημιστικό σλόγκαν» και μέσω του επίσημου δελτίου τύπου.

Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τα υπόλοιπα smartphones της σειράς Galaxy S, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα παρουσιάσει και το φημολογούμενο «foldable» smartphone της, που είναι γνωστό μέχρι στιγμής με την ανεπίσημη ονομασία Galaxy F. Η συσκευή θα διαθέτει την εύκαμπτη OLED οθόνη της Samsung, Infinity Flex Display και το λογισμικό της θα βασίζεται στο τελευταίας γενιάς Android και στο One UI της Samsung. Για να δούμε…

005.jpg.ebac84b650260ebbe31e7bb313f10e0b.jpg

GSMArena

Η παρουσίαση του Galaxy S10 θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου