Αυτή είναι η επίσημη ονομασία της δεύτερης γενιάς του "σημειωματάριου" των δέκα ιντσών της νοτιοκορεάτικης εταιρίας που καταφθάνει ένα χρόνο μετά από την έλευση του πρώτου Galaxy Note 10.1 και παραλίγο να διαφύγει της προσοχής μας καθώς επισκιάστηκε από τις παρουσιάσεις των Note 3 και του πρώτου smart-watch της εταιρίας.

Η καινούρια ταμπλέτα είναι αναβαθμισμένη σε όλους σχεδόν τους τομείς σε σχέση με τον προκάτοχό της ξεκινώντας από την οθόνη η οποία έχει την εντυπωσιακή ανάλυση των 2560 x 1600 pixel που συναντάμε και στο Nexus 10 κατασκευής επίσης της Samsung. Την πληθώρα των pixel αναλαμβάνει να υποστηρίξει ο ικανός Snapdragon 800 με 3GB RAM για τα LTE μοτέλα ενώ ο Exynos Octa-core χρονισμένος στα 1.9GHz θα υποστηρίζει τις WiFi και 3G εκδόσεις. Το Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition έρχεται με το ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά του software που

και στο Note 3 με το S-pen να έχει κεντρικό ρόλο ενώ οι ομοιότητες επεκτείνονται και στο σχεδιασμό όπου βλέπουμε τη δερματίνη με τις ραφές στο πίσω μέρος που δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας στη συσκευή.

 

galaxy%20note%2010.jpg

 

Το βάρος είναι στα 535 γραμμάρια, μειωμένο κατά 65 γραμμάρια σε σχέση με πέρισυ, ενώ η τροφοδοσία της συσκευής με ενέργεια προέρχεται από μία Li-Ion μπαταρία χωρητικότητας 8220 mAh την οποία δε μπορούμε να αφαιρέσουμε. Όπως προαναφέρθηκε το τάμπλετ έρχεται σε τρία μοντέλα LTE, Wi-Fi και 3G/Wi-Fi ενώ η ενσωματωμένη μνήμη των 16, 32 ή 64 GB μπορεί να επεκταθεί μέσω micro sd θύρας κατά επιπλέον 64 GB. Διαθέσιμο σύντομα, αρχικές χώρες διάθεσης και τιμή άγνωστες προς το παρόν.

 

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_10_1_[/url](2014_edition)-5677.php']τεχνικά χαρακτηριστικά