Ακόμη και η βασική έκδοση του Note 20, θα έχει μεγάλη οθόνη.

Συνήθως η σειρά Note δανείζεται ορισμένα χαρακτηριστικά από τη σειρά S, αλλά φέτος αυτά τα χαρακτηριστικά ίσως είναι πιο εμφανή απ’ ότι συνήθως. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Pigtou και το OnLeaks, που έχουν δημοσιεύσει κάποια renders βάσει των διαρροών για το Galaxy Note 20 και το Note 20+, δείχνουν σαφείς ομοιότητες με την οικογένεια των Galaxy S20. Για αρχή, οι οθόνες θα είναι μεγαλύτερες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Note 20+ θα έχει οθόνη 6.9’’ όπως το S20 Ultra ενώ η βασική έκδοση του Note 20 θα διαθέτει οθόνη 6.7’’. Επίσης, το πίσω μέρος των τηλεφώνων φανερώνει ότι το σύστημα κάμερας θα είναι αναβαθμισμένο. Αν και οι πλήρεις λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει διαθέσιμες, και οι δύο εκδόσεις Note, θα έχουν τουλάχιστον μία ή περισσότερες κάμερες από το S20 Ultra, συμπεριλαμβανομένου του φακού ζουμ στο Note 20+.

samsung-galaxy-note-20-diarroes-renders-2.jpg.5c7ae2d4014b4f3edb9b4b531d8107c4.jpg

Αν και το μυστήριο πίσω από τις πλήρεις προδιαγραφές των συσκευών παραμένει, τα Note αναμένεται να έχουν σχεδίαση με λιγότερες καμπύλες σε σύγκριση με τη σειρά S20. Η Samsung τείνει επίσης να προσφέρει ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις σε σύγκριση με την οικογένεια των Galaxy S, οπότε δεν θα είναι έκπληξη σε περίπτωση που δούμε περισσότερη μνήμη RAM ή έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή.

Η Samsung τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει τη σειρά Note τον Αύγουστο, με την κυκλοφορία στα ράφια των καταστημάτων να ακολουθεί λίγες εβδομάδες μετά. Βέβαια δεν γνωρίζουμε αν η πανδημία θα παίξει το ρόλο της και αν θα αλλάξει τελικά τα πλάνα της νοτιοκορεάτικης εταιρίας. Ακόμη κι αν η κατάσταση έχει βελτιωθεί έως τον Αύγουστο, δεν είναι σίγουρο ότι η Samsung θα θέλει να ρισκάρει με μία κυκλοφορία μόνο και μόνο για να μείνει πιστή στο πρόγραμμά της. Και όλα αυτά με την προϋπόθεση, ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα στην παραγωγή.

  • Like 1