Σύμφωνα με renders που διέρρευσαν από τον γνωστό -για τις αξιόπιστες πηγές του- leakster OnLeaks, το επερχόμενο Samsung Galaxy Note10, όπως και οι συσκευές της σειράς Galaxy S10, θα διαθέτει «punch hole» στην οθόνη, αν και αυτή τη φορά στο κέντρο του πάνω μέρους της.

Η οθόνη της συσκευής, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα κορυφαία smartphones της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας «καμπυλώνει» στις δύο μεγαλύτερου μήκους πλευρές της, και θα έχει διαγώνιο 6,3 ιντσών με ανάλυση QHD+ και από κάτω της θα υπάρχει ένας αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων τεχνολογίας υπερήχων.

Στο πίσω μέρος της συσκευής, διαθέτει τρεις κάμερες σε κάθετη διάταξη, στην πάνω αριστερή γωνία της πίσω όψης της συσκευής.

Από ότι φαίνεται, η Samsung εγκατέλειψε την ιδέα του αποκλειστικού πλήκτρου για τις ανάγκες του ψηφιακού βοηθού Bixby, και μετακίνησε το πλήκτρο power on/off στην αριστερή πλευρά κάτω από το μεγάλο πλήκτρο για την αυξομείωση της έντασης του ήχου. Το νέο Galaxy Note10 διαθέτει IR blaster, USB-C και υποδοχή για το S-Pen ωστόσο φαίνεται να απουσιάζει η υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά. Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy Note10 ή την σειρά συσκευών Galaxy Note10 τον Αύγουστο.

GSMArena