Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung εργάζεται πάνω στα πρώτα της smartphones με in-display fingerprint readers.

Πρόκειται για τα Galaxy P30 και P30+ για τα οποία μαθαίνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες καθώς περνάει ο καιρός. Οι δύο νέες συσκευές της Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσουν πριν το τέλος της χρονιάς, και επομένως πριν από τη νέα σειρά Galaxy S.

Το νέο Galaxy P30 (SM-G6200) θα κυκλοφορήσει σε Blue, Red, Pink και Black (λάβετε υπόψη σας ότι σε όλες τις περιπτώσεις πρόκειται για «gradient» φινίρισμα και όχι «solid») και με 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Και στις δύο συσκευές, η Samsung πρόκειται να χρησιμοποιήσει αισθητήρες οπτικής τεχνολογίας (optical readers) ωστόσο ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν οι οθόνες των P30 και P30+ θα είναι τεχνολογίας OLED ή LCD (οι σημερινοί optical readers λειτουργούν σε συνδυασμό με οθόνες OLED πάντως).

Σύμφωνα με πληροφορίες στις ναυαρχίδες της σειράς Galaxy S, η εταιρεία πρόκειται να χρησιμοποιήσει αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων τεχνολογίας υπέρηχων (ultrasonic readers). Η νέα Galaxy P-series θα λανσαριστεί πρώτα στη Κίνα, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες αγορές.

SamMobile

GSMArena