Η Samsung προσφέρει συσκευές με ολοένα και υψηλότερες ταχύτητες φόρτισης. Από τα 15W της σειράς Galaxy S10, φτάσαμε στα 25W και στα 45W με τα Galaxy Note10 και Note10+ και με το Galaxy S20 Ultra πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα.

Το κορυφαίο smartphone της Samsung, Galaxy S20 Ultra ενσωματώνει μία αρκετά μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 5000mAh, έχοντας επίσης δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 45W. Η εταιρεία ωστόσο φαίνεται να έχει προχωρήσει σε βελτιώσεις. Σύμφωνα με αναφορές, η μπαταρία 5000mAh της συσκευής μπορεί να φορτίσει από το 0% στο 100% μέσα σε 58 λεπτά χρησιμοποιώντας τον προαιρετικό φορτιστή (δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία).

H μπαταρία του Galaxy Note10+ έχει χωρητικότητα 4300mAh και για την πλήρη φόρτιση της απαιτεί μία ώρα και μερικά λεπτά με τον φορτιστή των 25W και δύο, τρία λεπτά λιγότερα από μία ώρα με την χρήση του φορτιστή των 45W. Οι σύγχρονες μπαταρίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν υψηλότερη ισχύ όταν το ποσοστό φόρτισης τους βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ καθώς φορτίζουν μειώνεται ο ρυθμός φόρτισης. Το Galaxy S20 Ultra πιθανώς διατηρεί υψηλότερό ρυθμό φόρτισης για περισσότερη ώρα από το Galaxy Note10+ με αποτέλεσμα, παρόλο που έχει αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία να φορτίζει σχεδόν στον ίδιο χρόνο. 

 

  • Like 2
  • Sad 1