Με τις συνθήκες να την ευνοούν, η Samsung άρπαξε την ευκαιρία για να υπενθυμίσει στην αγορά και στους καταναλωτές ποιος είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην αγορά (είναι ο #1 κατασκευαστής στον κόσμο), ανακοινώνοντας τέσσερις συσκευές στην τελευταία εκδήλωση Galaxy Unpacked.

Αν και το καινοτομικό με την αναδιπλούμενη οθόνη Galaxy Z Flip τράβηξε τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας, το Galaxy S20 Ultra 5G εντυπωσίασε με το σύνολο των χαρακτηριστικών του και την εντυπωσιακή του εμφάνιση, αλλά κυρίως με το περίπλοκο σύστημα κάμερας που υπόσχεται υψηλή απόδοση για κάθε σενάριο χρήσης. Συνήθως, η λέξη «Ultra» χρησιμοποιείται για την περιγραφή κάποιου πράγματος ή κάποιας διαδικασίας πέρα από τα συνηθισμένα, εκτός ορίων, ακραίου ή υπερβολικού, και πράγματι, η συγκεκριμένη λέξη «ταιριάζει γάντι» στην κορυφαία συσκευή της Samsung καθώς είναι σε όλα της πληθωρική. 

Το Galaxy S20 Ultra 5G είναι μεγάλο σε διαστάσεις και επιβλητικό, έχει «γρήγορη» οθόνη τεχνολογίας AMOLED που επιδεικνύει διαγώνιο σχεδόν 7,0 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή τελευταίας γενιάς με δυνατότητες 5G, μεγάλη ποσότητα μνήμης, πολύ μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης, ασύρματης φόρτισης, αντίστροφης ασύρματης φόρτισης, έχει στερεοφωνικά ηχεία, είναι αδιάβροχο και έχει ένα από τα πιο περίπλοκα και ολοκληρωμένα συστήματα κάμερας που έχουν υπάρξει σε φορητή συσκευή του είδους. Πρόκειται λοιπόν πράγματι, για μία ολοκληρωμένη συσκευή, σχεδόν «ασυμβίβαστη». 

Σημείωση: Θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι τα γυρίσματα του βίντεο και οι λήψεις των φωτογραφιών έγιναν μία ηλιόλουστη ημέρα στον Κάλαμο, στην Αττική, πριν από τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 και την ασθένεια COVID-19 από την οποία έχουν σήμερα πεθάνει αρκετές χιλιάδες άνθρωποι σε όλο το κόσμο. Τέτοιες ξέγνοιαστες και ηλιόλουστες ημέρες θα ξαναέρθουν, όμως αυτή τη κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και την ανθρωπότητα γενικότερα, είναι απαραίτητο να απομονωθούμε, να διατηρήσουμε αποστάσεις και να μείνουμε στο σπίτι μας, μακριά από τους άλλους αν είναι δυνατόν, για να προστατεύσουμε την υγεία μας, τους γονείς μας και τους γονείς τους και όλες τις ευπαθείς ομάδες. Μένουμε σπίτι.  

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1