Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Galaxy Store και θα επιτρέψει στους χρήστες να βελτιστοποιήσουν και να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες τους ακόμη καλύτερα.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για τα high-end Samsung smartphones έρχεται επιτέλους και στην τελευταία σειρά της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, Galaxy S22. Πρόκειται για την εφαρμογή Samsung Expert RAW, το app που κυκλοφόρησε αρχικά ως beta το 2021 για το Galaxy S21 Ultra.

Η ιστοσελίδα Tizenhelp ήταν η πρώτη που ανέφερε ότι το Expert RAW είναι πλέον διαθέσιμο για τα Galaxy S22, S22 Plus και S22 Ultra. Υποστηρίζει όλους τους αισθητήρες κάμερας για όλα τα S22 και επιτρέπει στους χρήστες, μεταξύ άλλων, να λαμβάνουν εικόνες RAW 16-bit βασισμένες σε πολλαπλά καρέ από τις κάμερες. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για λήψη για τα S22 μέσα από το Galaxy Store.

expert-raw-app.jpg.a9b1c8035cbc0d761ba0394ab1c86f69.jpg

Το Expert RAW app περιλαμβάνει επίσης πολλές άλλες δυνατότητες για επαγγελματίες ή και για ενθουσιώδεις φωτογράφους. Μέσα σε αυτές τις δυνατότητες περιλαμβάνονται λειτουργία HDR, υποστήριξη JPEG χωρίς απώλειες (lossless), pro mode ρυθμίσεις (π.χ. ISO, ταχύτητα κλείστρου, έκθεση, χειροκίνητη εστίαση και ιστόγραμμα) και έναν τρόπο εξαγωγής προφίλ RAW στο Lightroom της Adobe.

Η εφαρμογή Expert RAW θα γίνει διαθέσιμη και για πολλά παλαιότερα smartphones. Τον Απρίλιο θα γίνει διαθέσιμη για το Galaxy Z Fold 3 ενώ πριν το τέλος του 2022 θα μπορούν να την κατεβάσουν και οι χρήστες των Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra και Galaxy Z Fold 2.

  • Like 1