Σύμφωνα με Κορεάτικο ειδησεογραφικό μέσο η τρίτη γενιά του κορυφαίου αναδιπλούμενου smartphone έρχεται το καλοκαίρι.

Το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό της Samsung είχε μια δύσκολη αρχή. Ήδη όμως με το Galaxy Z Fold 2 η εταιρεία έμαθε από τα λάθη της και τώρα, με το επερχόμενο Galaxy Z Fold 3 ήδη ακούγονται οι πρώτες φήμες για περαιτέρω βελτιώσεις.

Όπως αναφέρει το Κορεάτικο ειδησεογραφικό μέσο Ajunews, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δούμε το νέο μοντέλο σχετικά σύντομα, συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2021. Επίσης υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθεί κάμερα κάτω από την οθόνη για να κάνει το κινητό πιο ελκυστικό στο κοινό. Βέβαια αν η ποιότητα είναι κατώτερη των προσδοκιών, η ιδέα ίσως απορριφθεί για τη συγκεκριμένη γενιά.

Πέρα από αυτό όμως, το Z Fold 3 θα φέρει υποστήριξη του S-Pen, με τη Samsung να αναπτύσσει ένα νέο, υπερβολικά λεπτό γυαλί για το digitizer που θα υποστηρίζει το S-Pen και δε θα υποστεί φθορές από την καθημερινή χρήση. Επιπλέον, θα υπάρχει αποκλειστική υποδοχή για την ασφαλές αποθήκευσή του, όπως και με τη σειρά Note.

Τέλος, γίνεται αναφορά πως και το επερχόμενο Galaxy S21 Ultra θα υποστηρίζει το S-pen αλλά χωρίς να υπάρχει η προαναφερόμενη υποδοχή του. Η εκτιμώμενη ημερομηνία διάθεσης του συγκεκριμένου μοντέλου είναι ο Ιανουάριος του 2021.

  • Like 1