Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung τρολάρει την Apple και ίσως ακολουθήσει για δεύτερη φορά πιστά το παράδειγμά της.

Η Apple παρουσίασε την εβδομάδα που μας πέρασε τη σειρά iPhone 12 και εκτός από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, έβαλε στο τραπέζι ένα νέο θέμα συζήτησης. Η εταιρία αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στη συσκευασία του iPhone 12 ένα από τα πιο βασικά εξαρτήματα του smartphone, τον φορτιστή του. Αν κάποιος χρειάζεται φορτιστή αφού αγοράσει κάποιο από τα 4 νέα μοντέλα iPhone 12, είτε θα πρέπει να χρησιμοποιήσει έναν παλαιότερο ή να αγοράσει καινούριο ξοδεύοντας επιπλέον χρήματα.

Η Samsung δεν θα μπορούσε να αφήσει το θέμα του φορτιστή να περάσει απαρατήρητο, αφού με δημοσίευση στο Facebook στην επίσημη σελίδα του τμήματος της Καραϊβικής (Samsung Caribbean), κοροϊδεύει την Apple για αυτή την έλλειψη.

Samsung-Caribbean-charger-facebook-571x675.jpg.4d1e5e70b42fa97b19d0fd448c75e260.jpg

Είναι ενδιαφέρον  πάν τως το γεγονός πως η Samsung επέλεξε να τρολάρει την Apple, αφού στο πρόσφατο παρελθόν, είχε επιχειρήσει να το ξανακάνει αλλά τελικά σε δεύτερο χρόνο ακολούθησε πιστά το παράδειγμά της. Πιο συγκεκριμένα, η Samsung είχε δημοσιεύσει βίντεο στο οποίο κοροϊδευε την αμερικανική εταιρία για την έλλειψη της θύρας ακουστικών. Αργότερα όμως, με τη σειρά Galaxy Note 10, έπραξε ακριβώς το ίδιο.

Οπότε, πόσος χρόνος θα χρειαστεί τελικά έως ότου η Samsung αφαιρέσει και αυτή τον φορτιστή από τις συσκευασίες των Galaxy smartphone και να αρχίσει να προσποιείται πως αυτή η δημοσίευση στο Facebook δεν έγινε ποτέ; Η ιστοσελίδα ET News ανέφερε νωρίτερα φέτος πως η Samsung συζητούσε ήδη την ιδέα της αφαίρεσης του φορτιστή από ορισμένα τηλεφώνα το 2021. Με άλλα λόγια, περιμένουμε η εταιρία να διαγράψει αθόρυβα αυτή τη δημοσίευση αν κάνει το ίδιο με τα δικά της τηλέφωνα.

xiaomi-mi-10t-pro-charger-twitter-533x675.jpg.4593ee0f8fa423ca0e42b6941efd0788.jpg

Η Samsung όμως δεν είναι η μόνη εταιρία που κοροϊδεύει την Apple για τους φοριστές, αφού και η Xiaomi έκανε το ίδιο στο Twitter. Είναι αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Xiaomi λέει πως δεν αφήνει «τίποτα έξω από το κουτί» ώστε να μην ανησυχούν οι χρήστες, αν και αρκετά χρόνια τώρα η ίδια δεν συμπεριλαμβάνει κάτι εξίσου σημαντικό, τα ακουστικά.

  • Like 3
  • Haha 13
  • Confused 1