Η σειρά τηλεοράσεων «The Frame» αποτελεί πλέον αναπόσπαστο και βασικό μέρος της προϊοντικής γκάμας οικιακής ψυχαγωγίας της Samsung από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στην αγορά πίσω στο 2017. 

Η σειρά με τον καιρό έχει αναβαθμιστεί σημαντικά ωστόσο στη φετινή έκθεση CES, η Κορεάτικη εταιρεία έφερε ένα αξεσουάρ που ταιριάζει απόλυτα στην premium σειρά τηλεοράσεων της ωστόσο μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα σαν ένα standalone ηχείο Bluetooth ή WiFi. Αλλιώς, μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός συστήματος home theater μαζί με μία soundbar και μία τηλεόραση της εταιρείας.   

Το Music Frame (HW-LS60D) όπως ονομάζεται είναι ένα ασύρματο ηχείο που μπορεί να εξυπηρετήσει διπλά, ως στοιχείο της διακόσμησης ενός χώρου στο σπίτι -όπως άλλωστε κάνει και μία τηλεόραση The Frame- καθώς και ενός ποιοτικού συστήματος ηχείων. Αν και δεν διαθέτει κάποια οθόνη, μπορεί να λειτουργήσει ως… κορνίζα για φωτογραφίες ή άλλα έργα τέχνης που θα πρέπει ωστόσο να αλλάζετε χειροκίνητα. 

image.jpeg.078ec7927b04a70597334676c3a95dc4.jpeg
Στο εσωτερικό διαθέτει δύο γούφερ, δύο τουίτερ και δύο οδηγούς μεσαίων συχνοτήτων με την συστοιχία των ηχείων να μπορεί να αποδώσει ήχο Dolby Atmos. Επίσης, αξιοποιεί την τεχνολογία SpaceFit της Samsung για τη βαθμονόμηση του ήχου στον χώρο που θα τοποθετηθεί και την βέλτιστη απόδοση. Η Samsung υποστηρίζει ότι το Music Frame προσφέρει «ευρεία ακτινική ηχητική γκάμα» παρέχοντας ποιοτικό ήχο όπου κι αν κάθεστε στον χώρο. Τα δύο γούφερ είναι οπίσθια ενώ οι άλλοι τέσσερις οδηγοί βρίσκονται στο μπροστινό τμήμα του, μία διάταξη που όπως λέει η Samsung συμβάλλει στη δημιουργία καθαρού, φυσικού ήχου. 

Φυσικά, το Music Frame δεν θα μπορούσε να μην είναι συμβατό με την τεχνολογία Q-Symphony της Samsung, η οποία χρησιμοποιεί τα ηχεία της τηλεόρασης μαζί με οποιοδήποτε πρόσθετο εξοπλισμό οικιακού κινηματογράφου για την ενίσχυση της συνολικής ποιότητας του ήχου. Όπως αναφέραμε, το Music Frame μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα και επομένως η Samsung, έχει ενσωματώσει ένα πλήρες hub IoT στο ηχείο με αποτέλεσμα να είναι voice-enabled (δέχεται φωνητικές εντολές) σε συνεργασία με τον αγαπημένο σας ψηφιακό βοηθό (π.χ. Google Assistant κ.ά.). Η Samsung επί του παρόντος δεν έχει ανακοινώσει το κόστος ή την ημερομηνία διάθεσης του Music Frame ωστόσο μάθαμε ότι δεν θα αργήσει να προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις.

  • Like 3
  • Confused 1