Αν νομίζατε ότι η Samsung θα μείνει μόνο στο Galaxy Fold όσον αφορά τις rollable συσκευές, τότε μάλλον η κορεατική εταιρία δύναται να σας διαψεύσει.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρία ετοιμάζει άλλους δύο συνεχιστές του Galaxy Fold, μία συσκευή με σχήμα clamshell, και άλλη μία η οποία θα διπλώνει στο στιλ του Mate X της Huawei. Οι φήμες θέλουν την clamshell συσκευή να κυκλοφορεί μέχρι το τέλος του 2019, ενώ η επόμενη στις αρχές του 2020. 

Δεν εκπλήσσει επίσης άλλη μία αναφορά, που κάνει λόγο για προσέγγιση της Samsung σε κατασκευαστές όπως Apple και Google, σχετικά με την χρήση της foldable τεχνολογίας που έχει αναπτύξει, σε μελλοντικές συσκευές τους (φυσικά με το αζημίωτο). Αν και παραμένει ακόμη άγνωστο το αν και πόση ζήτηση θα υπάρχει για τις foldable συσκευές, η Samsung έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι θα είναι η εταιρία εκείνη που θα θέσει το νέο trend, σε μια βιομηχανία που έχει ήδη αρχίσει να "βαλτώνει".

Μια ενδιαφέρουσα σημείωση είναι ότι. η Samsung προτίθεται να προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση οθόνης στο Galaxy Fold, για μία "τσάκιση" που αναμένεται να εμφανιστεί στην οθόνη της συσκευής, μετά από περίπου 10.000 αναδιπλώσεις. Γεγονός που μάλλον αντικρούει τις αρχικές εξαγγελίες της εταιρίας περί αντοχής της οθόνης σε 200.000 αναδιπλώσεις, ή περίπου 5 έτη χρήσης. Ακόμα λοιπόν και αν η Samsung καταφέρει να "πείσει" στο αμιγώς εμπορικό σκέλος, η αξιοπιστία θα είναι εκείνο το κομμάτι που θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς για τους υποψήφιους αγοραστές, ειδικά για μία συσκευή που αναμένεται να αγγίζει τα $2000.

Engadget

  • Like 1