Κάποιες εκδόσεις του αναμενόμενου Galaxy S21 φαίνεται να έχουν σχεδίαση δύο τόνων ενώ το S21 Ultra εμφανίζεται με κυρτές άκρες στην οθόνη.

Αν και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις νέες γενιές τηλεφώνων σε ανεπίσημα renders και φωτογραφίες που προκύπτουν από πληροφορίες εκ των έσω, το Android Police πάει ένα βήμα παρακάτω. Η ιστοσελίδα αναφέρει πως πήρε στα χέρια της teaser βίντεο της νέας γενιάς Galaxy S21, βίντεο τα οποία θα ρίξουν περισσότερο φως στα χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας της Samsung ενώ εκτός των άλλων επιβεβαιώνεται και η ονομασία των νέων τηλεφώνων.

Πιο συγκεκριμένα, η διαρροή των teaser υποδηλώνει ότι τουλάχιστον τα Galaxy S21 και Galaxy S21 Plus θα διατίθενται σε εκδόσεις με δύο χρώματα όπου το σώμα του τηλεφώνου και η βάση που φιλοξενεί τις κάμερες στο πίσω μέρος, θα έχουν έντονη αντίθεση μεταξύ τους. Στο teaser βλέπουμε μία έκδοση σε μωβ χρώμα (Phantom Violet) η οποία στο πίσω μέρος έχει πινελιές χάλκινου χρώματος. Το δεύτερο teaser επιβεβαιώνει επίσης ότι καθώς τα S21 και S21 Plus θα έχουν επίπεδες οθόνες, το S21 Ultra θα έχει κυρτές άκρες.

Τόσο τα S21 όσο και S21 Plus θα έχουν τρεις κάμερες στο πίσω μέρος που αναμένεται να περιλαμβάνουν αισθητήρες των 12MP για τις βασικές και τις υπερευρυγώνιες λήψεις καθώς και αισθητήρα 64MP telephoto. Το S21 Ultra, θα περιλαμβάνει βασικό αισθητήρα 108MP, υπερευρυγώνιο 12MP αλλά και δύο φακούς telephoto των 10MP με οπτικό ζουμ 3x και 10x. Ακόμη λέγεται πως η ταχύτερη αυτόματη εστίαση laser του Note 20 Ultra θα αντικαταστήσει τον αισθητήρα ToF του S20 Ultra.

Εκτός των παραπάνω, η Samsung αναμένεται να εξοπλίσει τα νέα τηλέφωνα με τον ταχύτερο επεξεργαστή Snapdragon 888 ή τον αντίστοιχο Exynos σε κάποιες αγορές. Πάντως, αν και ενδέχεται το S21 Ultra να υποστηρίζει τη διάσημη γραφίδα S Pen, ίσως καμία έκδοση S21 να μην περιλαμβάνει φορτιστή στο κουτί, όπως δηλαδή έπραξε η Apple με το iPhone 12. Κάτι που προφανώς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις δημοσιεύσεις που είχε κάνει στο παρελθόν κοροϊδεύοντας την αμερικανική εταιρία.

Η Samsung δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε αναμένονται τα Galaxy S21, ωστόσο οι πηγές του Android Authority ισχυρίζονται ότι η εταιρία θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Unpacked εκδήλωση στις 14 Ιανουαρίου, με την κυκλοφορία να ορίζεται για τις 29 Ιανουαρίου. Επίσης, λέγεται πως τα τηλέφωνα θα είναι λιγότερο ακριβά σε σύγκριση με άλλες προηγούμενες γενιές, καθώς τόσο η ταραχώδης περίοδος που διανύουμε αλλά και ο σκληρός ανταγωνισμός που αναπτύσσεται στην κινεζική αγορά. δεν αφήνει πολλά περιθώρια στη Samsung.   

  • Like 1