Η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα ότι είναι η πρώτη εταιρία που ενσωματώνει την υπηρεσία Apple Music στις έξυπνες τηλεοράσεις της.

Όλοι οι πελάτες της εταιρείας, σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου, μπορούν τώρα να απολαμβάνουν την υπηρεσία απευθείας στις τηλεοράσεις τους.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Apple Music που διατίθεται στα μοντέλα Smart TV της εταιρείας του 2018 ως 2020, μπορούν να αναπαράγουν περισσότερα από 60 εκατομμύρια τραγούδια χωρίς διαφημίσεις, να παρακολουθήσουν αγαπημένα μουσικά βίντεο και να εξερευνήσουν χιλιάδες λίστες μουσικής που έχουν επιμεληθεί κορυφαίοι ειδικοί της μουσικής. Επιπλέον, μπορούν να λαμβάνουν εξατομικευμένες προτάσεις, καθημερινά ή και να συντονίζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό Beats 1, που εκπέμπει ζωντανά διεθνώς και φιλοξενεί αποκλειστικές εκπομπές καλλιτεχνών, όπως οι Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled και Elton John. Επιπλέον, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στο νέο περιεχόμενο «At Home With Apple Music» που περιλαμβάνει καινούργιες λίστες μουσικής, ομαδικά FaceTime chats με καλλιτέχνες από το σπίτι, ειδικές συνεντεύξεις καλλιτεχνών, κ.ά.

samsung_smart_tv_apple_music_ui_4_23_201.thumb.jpg.47ebb731260b54d73f9cdd54b2b28a35.jpg

Οι κάτοχοι των Samsung Smart TVs μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Apple Music από το Samsung Smart TV App Store, να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με το Apple ID τους ή να εγγραφούν απευθείας από τις τηλεοράσεις τους. Επίσης, μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν την υπηρεσία Apple Music για 3 μήνες με ατομική, οικογενειακή ή φοιτητική συνδρομή.