Την περασμένη εβδομάδα, η Huawei ανακοίνωσε τη νέα σειρά Mate 30, που συμπεριλαμβάνει και τη ναυαρχίδα της Mate 30 Pro. Όμως όπως θα γνωρίζετε, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβάλλει οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κινέζικη εταιρεία αναγκάστηκε να λανσάρει τις συσκευές χωρίς τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google (π.χ χωρίς το Google Play).

Επειδή η Huawei αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει επισήμως τις συσκευές της στην Ευρωπαϊκή αγορά, το πιθανότερο είναι φέτος να μην ξεπεράσει την Samsung, και να μην γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στον κόσμο, έναν στόχο που είχε βάλει η εταιρεία να πετύχει στο τέλος της χρονιάς. Η εταιρεία, σκόπευε να πουλήσει το έτος 2019 περίπου 300 εκατομμύρια κινητά (206 εκατομμύρια πουλήθηκαν πέρυσι), αλλά όπως είναι κατανοητό, αυτό το νούμερο δεν «πιάνεται» φέτος.

troll.jpg.dec750d5fbdba7c54e332be36bc5a5ef.jpg

Όπως πρώτο ανέφερε σε άρθρο του το Android Central, η Samsung έκρινε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να υπενθυμίσει στους πελάτες της στην Λ. Αμερική ότι σε αντίθεση με της Huawei, οι δικές της συσκευές τρέχουν τις υπηρεσίες και της εφαρμογές της Google. Έτσι, για να προωθήσει και να διαφημίσει τη σειρά Galaxy Note10, η εταιρεία μέσω email σε συνεργάτες, πελάτες και χρήστες είπε (σε μετάφραση): «Απολαύστε αναβαθμίσεις, εφαρμογές και υπηρεσίες της Google». Στο email υπήρχε και μία εικόνα που έδειχνε ένα Galaxy Note10 να απεικονίζει τα εικονίδια των δημοφιλέστερων εφαρμογών της Google, όπως των Google Maps, Gmail, Chrome, YouTube κ.ά.

PhoneArena

  • Sad 1