Σύμφωνα με άρθρο του Bloomberg που επικαλείται ανώνυμες πηγές, η Samsung ολοκλήρωσε τον ανασχεδιασμό του Galaxy Fold μέσα σε δύο περίπου μήνες.

Το προστατευτικό φιλμ καλύπτει τώρα ολόκληρη την οθόνη και επεκτείνεται μέχρι και στα περιθώρια γύρω από την οθόνη ώστε οι χρήστες να μην είναι δυνατόν να το αφαιρέσουν κατά λάθος, ενώ λέγεται ότι έχει ενισχυθεί ώστε να μην δημιουργείται «τσάκισμα» στη μέση της οθόνης. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ο μεντεσές του Galaxy Fold έχει επανασχεδιαστεί ώστε να «βρίσκεται σε ευθεία» με την οθόνη και να πιέζει το προστατευτικό φιλμ προς τα πάνω (ώστε να μην δημιουργείται το τσάκισμα) όταν ανοίγει η συσκευή.

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, η συσκευή κόστους σχεδόν $2000 έπρεπε να βρίσκεται ήδη στην αγορά, όμως διάφοροι reviewers διαπίστωσαν πολλά προβλήματα στην συσκευή τον περασμένο Απρίλιο  που ανάγκασαν την Samsung να καθυστερήσει το λανσάρισμα της στην αγορά ωσότου διορθωθούν.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι οι πληροφορίες του Bloomberg είναι ακριβείς, περιμένουμε το ανασχεδιασμένο Galaxy Fold να εισέλθει σε φάση μαζικής παραγωγής σχετικά σύντομα στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Βιετνάμ. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία λανσαρίσματος. Η Samsung πρόκειται στις 7 Αυγούστου να ανακοινώσει επίσημα τη νέα σειρά Galaxy Note10 και υποθέτουμε ότι δεν θα θέλει εκείνη την εποχή κάποια άλλη συσκευή της να κλέψει την παράσταση ή να απασχολεί τις ιστοσελίδες.

Engadget

 

  • Like 2