Πριν το αναπάντεχο τέλος και συγχώνευση με τα Galaxy S

Το αγοραστικό κοινό ίσως δει μια τελευταία κυκλοφορία στη Galaxy Note σειρά της Samsung, πριν το τέλος της. Κορεάτικα μέσα αναφέρουν πως η συγχώνευση με τη Galaxy S σειρά είναι αναπόφευκτη, με τη προσθήκη του S-Pen στα Galaxy S μοντέλο. Παρόλα αυτά, είναι πολύ πιθανό να δούμε το Galaxy Note 21 να κυκλοφορεί μέσα στο επόμενο έτος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για τη Samsung να εγκαταλείπει τη σειρά Note. Μόλις την περασμένη εβδομάδα μάθαμε πως το S-Pen θα προστεθεί στα Galaxy S21 Ultra και Galaxy Z Fold 3, σηματοδοτώντας το τέλος των Note. Τα τελευταία νέα επίσης αναφέρουν πως άτομα της σχετικής βιομηχανίας έχουν κάνει παραπλήσια σχόλια:

Όπως δήλωσε μια ανώνυμη πηγή στο ETNews:
"Είναι πιθανό να δούμε μόνο ένα μοντέλο τη νέα σειρά Note που αναμένεται για κυκλοφορία στο δεύτερο μισό του 2021. Η Samsung θα εστιάσει περισσότερο στα αναδιπλούμενα smartphones παρά στη σειρά Note."

Τα νέα συνεχίζονται, καθώς αναφέρεται πως η Samsung σκοπεύει να κυκλοφορήσει πολλαπλά αναδιπλούμενα κινητά μέσα στο 2021. Όμως πριν από αυτό, η εταιρεία θέλει να κάνει περισσότερες έρευνες και να αναπτύξει μια εξαιρετικά λεπτή οθόνη όπως και digitizer. Το digitizer θα περιλαμβάνει είσοδο εντολών S-Pen και πρέπει να είναι αναδιπλούμενη ώστε να χρησιμοποιηθεί και στο Galaxy Z Fold 3.