Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει τις νέες συσκευές Galaxy Z Fold 5, Flip 5 και Tab S9 στην εκδήλωση Unpacked μέσα στο καλοκαίρι.

Χάρη στις αναφορές της ιστοσελίδας Winfuture και του κορεατικού ειδησεογραφικού πρακτορείου The Chosun Ilbo, έχουμε τώρα μια ιδέα για το πότε ακριβώς θα μπορούσε να γίνει αυτό. Οι φήμες αναφέρουν ότι η Samsung θα μπορούσε να πραγματοποιήσει το επόμενο Unpacked event στις 26 Ιουλίου, ενώ οι συσκευές θα μπορούσαν να γίνουν διαθέσιμες στα καταστήματα στις 11 Αυγούστου.

Εάν αυτές οι αναφορές ισχύουν, αυτό σημαίνει ότι το Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί μερικές εβδομάδες νωρίτερα από την περσινή εκδήλωση, την οποία η Samsung πραγματοποίησε στις 10 Αυγούστου. Ακριβώς όπως και στο περσινό Unpacked στα μέσα του καλοκαιριού, η Samsung πρόκειται να αποκαλύψει τις τελευταίες εκδόσεις των κορυφαίων αναδιπλούμενων συσκευών της, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy Z Fold 5. Η νέα έκδοση φημολογείται ότι θα διαθέτει πολύ λεπτότερο σχεδιασμό όταν διπλώνεται σε σύγκριση με τον προκάτοχό της, διατηρώντας την ίδια εξωτερική οθόνη 6,2 ιντσών και μια εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών.

Οι φήμες αναφέρουν επίσης ότι το Galaxy Z Flip 5 θα διαθέτει μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη 3,4 ιντσών με ανάλυση 720 x 748 (κεντρική εικόνα άρθρου). Και οι δύο συσκευές αναμένεται να έρθουν με έναν νέο μεντεσέ (hinge) που μειώνει την εμφάνιση της τσάκισης όταν η οθόνη είναι πλήρως ξεδιπλωμένη, ενώ στο εσωτερικό θα βρούμε το Snapdragon 8 Gen 2 SoC της Qualcomm που βρίσκεται ήδη στη σειρά Galaxy S23. Ενώ τα αναδιπλούμενα smartphones της Samsung δεν είχαν προηγουμένως πολλούς αντιπάλους, ειδικά φέτος η εταιρεία αναμένεται να αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό με την Oppo, τη Motorola, τη Google και άλλες εταιρείες να κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους στην Ευρώπη για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Εκτός από τα foldable smartphones της Samsung, στην παρουσίαση αναμένεται να δούμε και τη νέα γενιά tablet της εταιρείας τα οποία κατατάσσονται στην κορυφή της Android κατηγορίας. Έτσι η Samsung αναμένεται να λανσάρει το Galaxy Tab S9 Ultra με έως και 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το κανονικό Tab S9 θα μπορούσε να έρθει με έως και 12GB RAM. Σε αντίθεση με τις εκδηλώσεις Unpacked στο παρελθόν, το The Chosun Ilbo αναφέρει ότι η εκδήλωση της Samsung τον Ιούλιο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας αυτή τη φορά. 

  • Like 2