Αν και βρισκόμαστε μόλις λίγες ημέρες προτού η Samsung ανακοινώσει την επόμενη σειρά των αναδιπλούμενων smartphones της, εντούτοις έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους οι πρώτες πληροφορίες για τις συσκευές της σειράς Galaxy S23 που αναμένεται να λανσαριστούν στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Η πιο πρόσφατη φημολογία θέλει το κορυφαίο smartphone της σειράς, Galaxy S23 Ultra να διαθέτει κύρια κέμρα η οποία θα βασίζεται σε έναν νέο αισθητήρα 200MP. Ο γνωστός leakster -και αξιόπιστος για τις πληροφορίες του όπως έχει αποδειχτεί κατά καιρούς- Ice Universe είναι σχεδόν 100% σίγουρος ότι ο αισθητήρας της βασικής κάμερας του νέου «Ultra» θα έχει ανάλυση 200MP.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία αξιοσημείωτη αναβάθμιση, τουλάχιστον από άποψη αριθμού pixels, καθώς από το 2020, το «Ultra» φοράει έναν αισθητήρα 108MP, ο οποίος βελτιώθηκε σταδιακά μέχρι την τελευταία έκδοση του στο φετινό Galaxy S22 Ultra. Περιμένουμε ο συγκεκριμένος αισθητήρας να είναι ο ολοκαίνουριος ISOCELL HP2 και όχι κάποιος από τους ISOCELL HP1 και HP3 που έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Ο νέος αισθητήρας της Samsung έχει μεγαλύτερου μεγέθους pixels και επομένως είναι ικανά να συλλέγουν περισσότερο φως για ακόμη πιο ακριβή αποτελέσματα.

Ελπίζουμε πάντως με τον νέο αισθητήρα, οι ιδιοκτήτες των νέων συσκευών της εταιρείας να μην βρεθούν αντιμέτωποι με τα ζητήματα που συνάντησαν όσοι απέκτησαν το S20 Ultra με τον αισθητήρα των 108MP, τα οποία εξαλείφθηκαν σε κάποιον βαθμό με το S21 Ultra και σχεδόν εξαλείφθηκαν με το S22 Ultra. Επίσης θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας, ότι ο μεγαλύτερος αριθμός pixels δεν αποτελεί εγγύηση για την καλή απόδοση μίας κάμερας.

  • Like 2
  • Thanks 3