Με την μεγαλύτερη απορία πολλών να είναι αν το bezel περιστρέφεται ή όχι, καθώς έκανε τα μοντέλα της Samsung να ξεχωρίζουν

Δεν πέρασαν πολλές ώρες από τις φήμες για την ύπαρξη ενός Samsung Galaxy Watch 4 Classic και πλέον, διέρρευσαν τα πρώτα επίσημα renders που προορίζονται για δημοσίευση στα μέσα του χώρου.

Από τα render δεν υπάρχουν περιθώρια αμφιβολίας πως το συγκεκριμένο smartwatch θα διατεθεί ως η Classic έκδοση του Samsung Galaxy Watch 4. Παρόλο που η εταιρεία χρησιμοποίησε το όνομα με το Galaxy Gear, η Galaxy Watch σειρά είχε το βασικό και Active μοντέλο. Το συγκεκριμένο Galaxy Watch 4 Classic όμως φαίνεται να είναι πραγματικός διάδοχος του κύριου Galaxy Watch 3, με το βασικό Galaxy Watch 4 να είναι ο διάδοχος του Galaxy Watch Active 2. Η αντιστοιχία μοντέλων μπορεί να μπερδεύει κάποιους, αλλά τα render βοηθούν να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Samsung-Galaxy-Watch-4-Classic-Renders-2-675x380.png

Σύμφωνα με την πηγή υπεύθυνη για τη διαρροή, φαίνεται πως θα υπάρχουν τρία μεγέθη για το Galaxy Watch 4 Classic: ένα στα 42, ένα στα 44 και ένα στα 46 χιλιοστά, κίνηση που διαφέρει από το περσινό Galaxy Watch 3 που διατέθηκε στα 41 και 45 χιλιοστά. Φαίνεται πως με αυτά τα μεγέθη, η Samsung προσπαθεί να καλύψει κάθε πιθανή περίπτωση και να προσφέρει σωστό κούμπωμα στο χέρι του κατόχου.

Τα χρώματα φαίνεται επίσης να είναι πιο παραδοσιακά και να περιορίζονται σε μαύρο, γκρι και λευκό. Μόνο το μαύρο μοντέλο έχει ξεχωριστό σασί, με τα άλλα δύο να έχουν απλό μεταλλικό σασί. Σύμφωνα με το Android Hea dlines θα υπάρχει επιλογή μεταξύ ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο.

Samsung-Galaxy-Watch-4-Classic-Renders-4-675x445.png

Στο πίσω μέρος φαίνεται να βαθμολογείται στις 5ATM για αντοχή στο νερό και πιστοποίηση MIL-STD-810G για αντοχή. Το μεγάλο ερώτημα παραμένει αν το bezel περιστρέφεται ή όχι. Αυτό έκανε τα premium μοντέλα της Samsung να ξεχωρίζουν, με πολλούς να εικάζουν από τα render πως δυνατότητα αυτή αφαιρέθηκε. Βέβαια από τις εικόνες είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι ισχύει και τι όχι, οπότε δεν είναι απίθανο να περιστρέφεται το bezel.

  • Like 2