Αν βρεθείτε στις ΗΠΑ και έχετε σκοπό να παρακολουθήσετε κάποιον αγώνα μπάσκετ στην έδρα των Miami Heat με την ονομασία American Airlines Arena, θα χρειαστείτε οπωσδήποτε το κινητό σας.

Η ομάδα του NBA ανακοίνωσε τη περασμένη εβδομάδα ότι αλλάζει πολιτική όσον αφορά στην πώληση εισιτηρίων, που θα είναι mobile-based, για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες που θα δώσει στην έδρα της. Πρόκειται για την πρώτη ομάδα του NBA που ακολουθεί τέτοια πολιτική.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, η συγκεκριμένη απόφαση οφείλεται στο γεγονός ότι σχεδόν ένας στους τρεις οπαδούς της την περασμένη σεζόν αγόρασε εισιτήριο από το κινητό του για να παρακολουθήσει κάποιον από τους εντός έδρας αγώνες της.

 

Αν και ομάδες του NBA όπως οι Timberwolves ή οι Cavaliers έχουν επίσης υϊοθετήσει τα ηλεκτρονικά εισιτήρια (mobile tickets), συνεχίζουν να προσφέρουν στους οπαδούς τους και την δυνατότητα να εισέλθουν στο γήπεδο χρησιμοποιώντας το δίπλωμα οδήγησης τους και την πιστωτική τους κάρτα. Αντίθετα, το σύστημα της ομάδας από το Miami, στη Florida, μεταβαίνει ολοκληρωτικά στα mobile tickets. Αξίζει να σημειωθεί, επειδή υπήρξαν ορισμένες αντιδράσεις (π.χ θα εμποδίσει την μεταπώληση εισιτηρίων) ότι οι Miami Heat θα επιτρέπουν τη μεταβίβαση των εισιτηρίων.

 

Link.png Site: The Verge