Η οικογένεια της Alcatel εμπλουτίζεται με δύο νέα mid-range smartphones τα οποία ανακοίνωσε η εταιρεία, και τα οποία έχουν την ονομασία OneTouch Idol 2 και Idol 2S.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς οι δύο νέες αυτές συσκευές έχουν πανομοιότυπο σχεδιασμό και ουσιαστικά οι μόνες διαφορές είναι κάποια βελτωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν ενσωματωθεί στο Idol 2S σε σχέση με το Idol 2.

 

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, το Idol 2S είναι εφοδιασμένο με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1280*720 καθώς και έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.3 GHz, ενώ το "μικρότερο" αδερφάκι του έχει την ίδια οθόνη με ανάλυση ομως στα 960 x 540 pixels, ενώ θα έρθει με διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz.

 

Ακόμη και τα δύο νέα αυτά τηλέφωνα θα διαθέτουν δύο φωτογραφικές μηχανές ανάλυσης 8ΜΡ και 1.3ΜΡ, καθώς και 1 GB RAM όμως το λειτουργικό τους σύστημα θα διαφοροποιείται ως προς την έκδοση που έχει επιλέξει η εταιρεία για κάθε μοντέλο.

Για την ακρίβεια το Idol 2S θα έρχεται με το Android 4.3 Jelly Bean (και μελλοντικά θα αναβαθμιστεί σε KitKat), ενώ το Idol 2, θα είναι εφοδιασμένο με το Android 4.2 Jelly Bean.

 

Τέλος, το One Touch Idol 2S θα υποστηρίζει δίκτυα Cat. 4 LTE και θα κοστίζει 249 ευρώ, ενώ Idol 2 θα υποστηρίζει μόνο δίκτυα 3G και για αυτό η τιμή του έχει διαμορφωθεί από την εταιρεία στα 199 ευρώ.

 

Link.png Site: http://www.nextpowerup.com/news/7674/alcatel-announces-onetouch-idol-2-and-idol-2s.html[/url]']NextPowerUp

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt