Η Alcatel ανακοίνωσε ένα νέο smartphone στην σειρά Flash, που έχει την ονομασία Flash Plus 2. Το πρώτο Alcatel Flash ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014, και το Flash 2 κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2015.

Το Μάιο του 2015, η εταιρεία –που ανήκει στην TLC- ανακοίνωσε το πρώτο Flash Plus και μόλις πρόσφατα παρουσίασε τον διάδοχό του, το Alcatel Flash Plus 2. Το νέο Alcatel Flash Plus 2 διαθέτει μεταλλική κατασκευή, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για ένα κινητό σε αυτό το επίπεδο τιμής (στην Ασία η τιμή του βασικού μοντέλου είναι περίπου $160).

 

Διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p και βασίζεται στο Helio P10 chipset της MediaTek, το οποίο με την σειρά του ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή (με ένα quad-core άρθρωμα Cortex-A53 στα 1,8GHz και ένα ακόμη στο 1,0GHz) και την GPU με την ονομασία Mali-T860MP2.

 

Στην πρόσοψη πέρα από τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, διαθέτει κάμερα 5,0MP που συνοδεύεται από LED flash, ενώ στο πίσω μέρος εντοπίζουμε την κύρια κάμερα που συνοδεύεται από dual-tone LED flash και βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels. Η συσκευή διαθέτει μπαταρία 3000mAh και υποστηρίζει συνδεσιμότητα 4G LTE ενώ έχει και δυνατότητες Dual SIM. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow.

 

 

H συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου με τιμή $160 και μία έκδοση με 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου –μέσω microSD- αποθηκευτικού χώρου που έχει τιμή (στην Ασία) περίπου $190. Θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Βιετνάμ, στην Μαλαισία, στο Μονακό, στην Ταϊλάνδη και στις Φιλιππίνες σε Luna Silver και Venus Gold.

 

 

Link.png Site: GSMArena