Η NOTHING, η εταιρεία της οποίας συνιδρυτής είναι ο συνιδρυτής και πρώην διευθύνοντας σύμβουλος της OnePlus, Carl Pei πρόκειται να λανσάρει στις 12 Ιουλίου το πρώτο της smartphone, το οποίο έρχεται μετά την εμπορική επιτυχία του πρώτου προϊόντος της, που ήταν ένα ζευγάρι ακουστικών TWS.

Αν και η εταιρεία έχει κάνει ήδη πολλά για να ενισχύσει το hype γύρω από το NOTHING Phone (1), εντούτοις τι ποιο αποτελεσματικό από το να αποστείλει μία συσκευή σε έναν από τους δημοφιλέστερους YouTubers, τον MKBHD; Χάρη λοιπόν στην NOTHING και τον Marques Brownlee έχουμε το πρώτο hands-on video της συσκευής για την οποία ήδη έχουν γραφτεί και ειπωθεί αρκετά.

Δυστυχώς, από το hands-on video δεν μαθαίνουμε πολλά βασικά χαρακτηριστικά για τη συσκευή, όπως για την οθόνη, την ανάλυση της, τον επεξεργαστή, την ποσότητα της μνήμης, τον αποθηκευτικό χώρο, τις κάμερες ή ακόμα και για το περιβάλλον χρήσης και τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές. Ο δημοφιλής YouTuber, προφανώς υπό τις οδηγίες της NOTHING, περιορίστηκε και επικεντρώθηκε στο να πραγματοποιήσει μία μικρή επίδειξη του «ανάγλυφου περιβάλλοντος» (Glyph Interface) στην πίσω όψη της συσκευής, το οποίο αποτελείται από διάφορα φωτεινά στοιχεία LED, διάφορων σχημάτων, τα οποία ελέγχονται μέσω του λογισμικού και εξυπηρετούν για διάφορες λειτουργίες, όπως το επίπεδο φόρτισης, τις ειδοποιήσεις, τις κλήσεις κ.ά.

Όσον αφορά στο πλαίσιο, είναι επίπεδο και συμμετρικό ενώ η οθόνη διαθέτει μία μικρή οπή στην αριστερή άνω γωνία της, για την selfie camera. Λογικά, περιμένουμε πολλές ακόμα λεπτομέρειες να γίνουν γνωστές για το NOTHING Phone (1) μέχρι την επίσημη παρουσίαση του.  

 

  • Like 5
  • Haha 4
  • Sad 1