Εκτός από την σειρά Android TV, BRAVIA X, η Sony στην CES 2017 παρουσίασε και την σειρά BRAVIA A1, που αποτελείται από τηλεοράσεις 4K HDR OLED σηματοδοτώντας την είσοδο της εταιρείας σε μία αγορά που για την ώρα κυριαρχείται από την LG.

Η νέα BRAVIA OLED όπως είναι αλλιώς η ονομασία της, προσφέρει σύμφωνα με τη Sony μία εντελώς νέα οπτική εμπειρία συνδυάζοντας τον επεξεργαστή εικόνας X1 Extreme 4K HDR με την τεχνολογία OLED καθώς και με ένα πρωτοποριακό ηχοσύστημα με την ονομασία Acoustic Surface.

 

Χάρη στη τεχνολογία OLED, η σειρά τηλεοράσεων BRAVIA A1 ή αλλιώς BRAVIA OLED προσφέρουν σημαντικά εμπλουτισμένη οπτική εμπειρία με πρωτοφανές μαύρο χρώμα, εκπληκτικά χρώματα, μεγάλες γωνίες θέασης και σούπερ υψηλή ευκρίνεια. Ο επεξεργαστής X1 Extreme διαχειρίζεται με ακρίβεια τα 8 εκατομμύρια αυτό-φωτιζόμενα εικονοστοιχεία για να προσφέρει εκπληκτική εικόνα 4K HDR.

 

Η νέα BRAVIA OLED, ενσωματώνει επιπλέον μία νέα τεχνολογία που ονομάζει Acoustic Surface. Η συγκεκριμένη τεχνολογία καταργεί τα συμβατικά ηχεία που είναι συνήθως τοποθετημένα γύρω από την τηλεόραση με τον ήχο να βγαίνει χωρίς καμία υπερβολή μέσα από την οθόνη. H σειρά A1 θα κυκλοφορήσει σε τρία μοντέλα, με διαγώνιο 77 ιντσών, 65 ιντσών και 55 ιντσών, όλα τους εξοπλισμένα με Android TV, που επιτρέπει στον χρήση να εξερευνήσει ένα κόσμο με ταινίες, μουσική, παιχνίδια, εφαρμογές και άλλα.

 

Επιπλέον ενσωματώνει Chromecast για να μπορεί να στείλει περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόραση από το tablet ή το κινητό του ενώ θα υποστηρίζονται και φωνητικές εντολές, αφού σύντομα θα υποστηρίζεται ο Google Assistant.

 


gallery_286955_3600_67243.jpg