Η ένωση GSMA διοργανώνει κάθε χρόνο στο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη τα Global Mobile Awards, βραβεύοντας τις καλύτερες εταιρείες και τα καλύτερα προϊόντα από την βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας σε διάφορες κατηγορίες.

Η ένωση βράβευσε εταιρείες και προϊόντα σε πάνω από 40 κατηγορίες. Μία από τις σπουδαιότερες, ήταν η κατηγορία για το Βραβείο για το Καλύτερο smartphone του 2016 (Best Smartphone of 2016), έναν τίτλο που κέρδισε το Samsung Galaxy S7 edge. Τώρα, μαθαίνουμε ότι το βραβείο του Καλύτερου νέου smartphone κέρδισε το Sony Xperia XZ Premium.

 

Όπως είναι γνωστό, η Sony αποκάλυψε φέτος στο Mobile World Congress τέσσερις νέες συσκευές, τα Xperia XZs και XZ Premium και τα Xperia XA1 και XA1 Ultra. Το δεύτερο είναι και η νέα ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας, και ενσωματώνει οθόνη 5,46 ιντσών ανάλυσης 4K καθώς και το νέο Qualcomm Snapdragon 835 SoC και κύρια κάμερα 19 Megapixels με τεχνολογία Motion Eye για slow motion videos στα 960fps! Η συσκευή, που είναι αδιάβροχη επίσης, έχει ιδιαίτερα εντυπωσιακό σχεδιασμό με γυαλιστερό επιχρωμιωμένο φινίρισμα.

 

 

Άλλοι νικητές, ήταν η Amazon με το Amazon Echo στην κατηγορία “Disruptive Device Innovation”, η Niantic που κέρδισε το βραβείο Judge’s Choise Mobile App με το Pokemon καθώς και η συνεργασία μεταξύ των Reliance Jio και Samsung, που είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσουν το “Best Mobile Innovation for Emerging Markets”.

 

Link.png Site: GSMArena

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt