Λίγες ώρες πριν τη κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού Final Fantasy XV, η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία μερικών συσκευών με θέμα τον τελευταίο τίτλο της δημοφιλούς σειράς.

Η σειρά της Sony με θέμα το παιχνίδι Final Fantasy XV αποτελείται από ένα νέο Walkman, από ένα ζευγάρι headphones καθώς και από ένα ηχείο Bluetooth.

 

Τo Walkman είναι το μοντέλο NW-A30, το οποίο είναι ακριβώς ίδιο με το απλό μοντέλο, με εξαίρεση τις παρουσίες των… Noctis, Gladiolus, Ignis και Prompto στο πίσω μερος καθώς και την μικρή ανανέωση στην εμφάνιση του περιβάλλοντος χρήσης.

 

Τα headphones είναι τα Sony h.ear on wireless ή αλλιώς MDR-100ABN, τα οποία σε κάθε ακουστικό διαθέτουν τον λατινικό αριθμό XV (15). Πέρα από αυτή τη προσθήκη, το ζευγάρι ακουστικών είναι ακριβώς όμοιο με το standard μοντέλο.

 

gallery_286955_3539_2401.jpg

 

Τέλος, υπάρχει το hear.go SRS-HG1 Bluetooth speaker, το οποίο έχει το λογότυπο του Final Fantasy XV καθώς και κάποιους χαρακτήρες στο πάνω τμήμα του με τα χειριστήρια.

 

gallery_286955_3539_5921.jpg

 

Τα τρία αυτά νέα προϊόντα της Sony θα διατεθούν στην Ιαπωνική αγορά με τιμή $301 για το Walkman, $217 για τα headphones και $261 για το ηχείο Bluetooth.

 

Link.png Site: GSMArena