Η Sony επιβεβαίωσε σήμερα τις αναφορές των τελευταίων ημερών σχετικά με προβλήματα κιτρινισμένων οθονών στο Xperia S smartphone. Η εταιρεία σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα του CNET αναγνωρίζει το πρόβλημα αναφέροντας όμως ότι επηρεάζεται από αυτό μικρός αριθμός χρηστών.

Το πρόβλημα της κιτρινισμένης οθόνης στο Xperia S μπορεί να εμφανιστεί εάν η συσκευή εκτεθεί σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 40 βαθμών Κελσίου, και ύστερα από αρκετή ώρα χρήσης. Η Sony πρόκειται να αντικαταστήσει όλες τις επηρεαζόμενες συσκευές χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, ενώ αναφέρει ακόμη ότι η διαδικασία παραγωγής στα εργοστάσιά της έχει τροποποιηθεί έτσι ώστε οι καινούργιες συσκευές να λειτουργούν απροβλημάτιστα.

 

Η οθόνη του Xperia S αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της συσκευής, η οποία είναι μεγέθους 4.3" ιντσών ανάλυσης 1,280x720 pixel. Δεν είναι η μόνη συσκευή τον τελευταίο καιρό που πάσχει από προβλήματα υπερθέρμανσης, καθώς αντίστοιχες αναφορές έγιναν και πριν από λίγες ημέρες για τη νέα γενιά iPad της Apple, η οποία λέγεται ότι αναπτύσσει υψηλότερες θερμοκρασίες σε σύγκρικση με τον προκάτοχό της, το iPad 2.

 

Link.png Site: CNET UK