Την παράδοση να παρουσιάζει κορυφαία προϊόντα ήχου στην έκθεση IFA συνέχισε και φέτος η Sony με εξαιρετικές προτάσεις σε διαφορετικές κατηγορίες.

Η τρίτη γενιά των ασύρματων ακουστικών της σειράς 1000X με τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου είναι ίσως το προϊόν που ξεχωρίζει αφού οι προηγούμενες γενιές κατέστησαν τη Sony έναν από τους κυρίαρχους παίκτες στη συγκεκριμένη κατηγορία. Για τα νέα WH-1000XM3 η Ιαπωνική εταιρεία δεν μασάει τα λόγια της αφού πιστεύει ότι είναι «τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά με τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου». Οι διαφορές από τα προηγούμενα μοντέλα είναι σημαντικές, αρχής γενομένης από το σχεδιασμό ο οποίος επιτρέπει στα ακουστικά να κάθονται καλύτερα στο κεφάλι χωρίς να υπάρχουν κενά ενώ είναι και κατά 20 γραμμάρια πιο ελαφριά από τον προκάτοχό τους.

Η τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου γίνεται ακόμα καλύτερη με 20% καλύτερες επιδόσεις εξαιτίας ενός νέου HD επεξεργαστή με την ονομασία QN1. Σύμφωνα με τη Sony, το νέο τσιπ μπορεί να εξαφανίσει κάθε συχνότητας ήχο συμπεριλαμβανομένου των ανθρώπινων φωνών και φυσικά τους θορύβους που επικρατούν στο εξωτερικό περιβάλλον. Με απόκριση συχνότητας 4-40.000 Hz και ήχο υψηλής ποιότητας DSEE ΗΧ και LDAC, τα νέα WH-1000XM3 έχουν καλύτερο ήχο κάτι που διαπιστώσαμε. Παραμένει πάντα η δυνατότητα με πάτημα ολόκληρης της επιφάνειας του δεξιού ακουστικού, να «περάσουν προσωρινά» οι ήχοι του περιβάλλοντος σε περίπτωση που ο χρήστης θέλει να ακούσει για παράδειγμα κάποια ανακοίνωση χωρίς να βγάλει τα ακουστικά από το κεφάλι του.

P1170569.JPG.73e9a9057891fa8e350c5009a0c76092.JPG

Οι αλλαγές στο σχεδιασμό δεν έχουν επηρεάσει την αυτονομία τους η οποία είναι αρκετά μεγαλύτερη πλέον στις 30 ώρες, ενώ η παρουσία θύρας usb type-c επιτρέπει τη γρήγορη φόρτισή τους. Όπως αναφέρει η Sony, αρκούν 10 λεπτά φόρτισης προκειμένου ο κάτοχος των WH-1000XM3 να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για 5 ώρες. 

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται πάντα και ένα καλώδιο στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να τα χρησιμοποιήσει ενσύρματα, με αυτό να είναι κατασκευασμένο από νήματα χαλκού χωρίς οξυγόνο, φέροντας επιχρυσωμένο στερεοφωνικό βύσμα. Πολύ σύντομα όπως ενημερωθήκαμε, θα κυκλοφορήσει νέα αναβάθμιση που θα προσθέτει υποστήριξη του Google Assistant, κάτι που ξεκίνησε ήδη να γίνεται στα προηγούμενα μοντέλα. 

Τα Sony WH-1000XM3 αναμένονται και στην Ελληνική αγορά μέσα στον Οκτώβριο σε δύο χρώματα (μαύρο, γκρι) και με τιμή μεταξύ €379 και €399.

IMG_20180830_163547.jpg

  • Like 2