Η Sony ανακοίνωσε τέσσερα ακόμη χειριστήρια DualShock 4 για το PlayStation 4, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν το Φθινόπωρο.

Μαζί με τις τέσσερις νέες παρουσίες στη γκάμα της εταιρείας, ο συνολικός αριθμός των παραλλαγών DualShock 4 που έχει ανακοινώσει η Ιαπωνική εταιρεία από το λανσάρισμα του PlayStation 4 έχει ξεπεράσει πια τις εικοσιπέντε. Το πρώτο από τα ασύρματα χειριστήρια είναι σε χρωματισμό «Electric Purple»  δύο τόνων και το δεύτερο σε «Titanium Blue».

Το τρίτο χειριστήριο «Red Camouflage» είναι σε κόκκινο/ παραλλαγή χρωματισμό (στο πίσω μέρος το χειριστήριο έχει βαθύ κόκκινο χρώμα ακολουθώντας τη λογική «dual tone» που συναντούμε και στα άλλα χειριστήρια).  

Μαζί με τα παραπάνω χειριστήρια, η Sony θα κυκλοφορήσει και ένα τέταρτο σε «Rose Gold», το οποίο είναι και μέρος της «Rose Gold Collection» που συμπεριλαμβάνει επίσης και ένα PS4 headset επίσης σε «ροζ χρυσό». To headset αποτελεί παραλλαγή του Gold Wireless Headset και δεν θα κυκλοφορήσει πριν από τον Νοέμβριο, όταν τα χειριστήρια θα ξεκινήσουν να πωλούνται από τον Σεπτέμβριο. Κάθε ένα από τα νέα ασύρματα χειριστήρια DualShock 4 θα πωλείται με τιμή $64,99 ενώ το headset θα πωλείται με τιμή $99,99.

SlashGear