Διατηρώντας τον ξεχωριστό σχεδιασμό του προκατόχου του αλλά φέρνοντας σημαντικές αναβαθμίσεις

Τον διάδοχο του Xperia 1 III φαίνεται να ετοιμάζει η Sony, το οποίο θα είναι το Xperia 1 IV. Αρκετό καιρό τώρα υπάρχουν φήμες για το smartphone, αλλά αυτή τη φορά οι πληροφορίες προέρχονται από έμπιστη πηγή, μαζί με renders της συσκευής.

Συγκεκριμένα ο OnLeaks σε συνεργασία με το GizNext, αποκάλυψαν την επόμενη ναυαρχίδα της Sony, η οποία διατηρεί τον ξεχωριστό σχεδιασμό του προκατόχου του. Έχει το ίδιο τετραγωνισμένο σχεδιασμό και οθόνη 6,5 ιντσών. Επιπλέον, το Xperia 1 IV θα φέρει φυσικό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και θύρα ακουστικών 3.5mm, κάτι που σπάνια συναντάει κανείς σε ναυαρχίδες.

SONY-XPERIA-1IV-5K2-1-1024x576.jpg

Στην πίσω πλευρά φαίνεται το τριπλό setup της κάμερας, με τη διαρροή να αναφέρει πως θα υπάρχει και ένας τηλεσκοπικός φακός. Οι διαστάσεις παραμένουν σχεδόν ίδιες με το προηγούμενο μοντέλο, με τις σημαντικότερες αλλαγές να γίνονται στο εσωτερικό της συσκευής. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, θα χρησιμοποιείται το Snapdragon 8 Gen 1 chip, μνήμη RAM που θα φτάνει τα 16GB, 256 ή 512GB αποθηκευτικός χώρος, 5,000mAh μπαταρία και φόρτιση 45W, ενώ τρεις φακοί των 12MP θα αναλάβουν τη λήψη φωτογραφιών.

Τέλος, η κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει τον Μάιο.

  • Like 8