Η Sony κάνει -ένα ακόμα- μεγαλύτερο άνοιγμα στο gaming κοινό ανακοινώνοντας τη σειρά περιφερειακών και αξεσουάρ INZONE η οποία, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, περιλαμβάνει ακουστικά και οθόνες. 

Όσον αφορά στα πρώτα, οι διαθέσιμες επιλογές είναι τρεις και συγκεκριμένα πρόκειται για τα INZONE H3, H7 και H9.

Όλα τους φέρουν πιστοποίηση Discord και διαθέτουν τεχνολογία χωρικού ήχου 360ο που υπόσχεται να προσφέρει στον παίκτη σημαντικό πλεονέκτημα καθώς εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει από πού προέρχεται κάθε θόρυβος που φτάνει στα αφτιά του. Ο προσδιορισμός κάθε ήχου στον χώρο μάλιστα γίνεται βάσει τεσσάρων παραγόντων: ηχητικό πεδίο, περιβάλλοντες ήχοι, τοποθεσία πηγής ήχου, αναγνώριση και αναπαραγωγή «αμυδρών» ήχων (όπως π.χ. προσεκτικά βήματα και γέμισμα όπλου).

Τα INZONE H3 είναι τα πιο προσιτά εκ των τριών. Με τιμή γύρω στα €100, είναι και τα μόνα ενσύρματα. Σε λευκό χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες, έρχονται με μαξιλαράκια από απαλό νάιλον και προσαρμόσιμο μικρόφωνο boom. Ενσωματώνουν δε ειδικό πλήκτρο, χάρη στο οποίο αυξομειώνεται η ένταση των ήχων του παιχνιδιού και των ομιλιών των συμπαικτών σου (προκειμένου να βρεις τη σωστή ισορροπία).

Τα INZONE H7 είναι η ενδιάμεση επιλογή. Σε επίσης λευκό χρώμα και με λιγότερες μαύρες λεπτομέρειες (όπως π.χ. το μικρόφωνο) λειτουργούν ενσύρματα (ενώ φορτίζουν) και ασύρματα μέσω Bluetooth. Η διάρκεια της μπαταρίας τους είναι 40 ώρες και 10 λεπτά φόρτισης εξασφαλίζουν περί τη μία ώρα παιχνιδιού. Η τιμή τους προσδιορίζεται στα €250.

Όσο για τα INZONE H9, τη high-end πρόταση της Sony, θα στοιχίζουν περί τα €300 και θα υιοθετούν το ίδιο design με τα H7. Και αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ασύρματα (μέσω Bluetooth) και ενσύρματα ενώ φορτίζουν, προσφέρουν ενεργή εξουδετέρωση θορύβου (ANC) ενώ η αυτονομία τους φτάνει τις 32 ώρες (με το ANC απενεργοποιημένο). Τα μαξιλαράκια τους είναι δερμάτινα ενώ υπάρχει και φωτισμός που προσαρμόζεται μέσω του συνοδευτικού app.