Το οποίο όπως όλα δείχνουν, θα είναι ένα νέο Xperia Compact αλλά δυστυχώς χωρίς χαρακτηριστικά ναυαρχίδας

Σε συνέχεια των διαρροών του, το OnLeaks δημοσίευσε νέες εικόνες/renders από μια συσκευή της Sony. Όπως μοιράστηκε η πηγή, πρόκειται για ένα νέο μοντέλο Xperia Compact, το οποίο όμως δε θα προσφέρει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας όπως γινόταν στο παρελθόν.

Η σειρά Xperia Compact είχε θετική απήχηση στο κοινό που απευθύνονταν, καθώς προσέφερε τεχνικά χαρακτηριστικά ναυαρχίδας σε μικρό μέγεθος, όπως έκανε πρόσφατα και η Apple με το iPhone 12 Mini. Αυτή τη φορά όμως, η νέα συσκευή φαίνεται να είναι ένας μικρότερος διάδοχος του περσινού Xperia L4, ή κάποιο αντίστοιχο, οικονομικότερο μοντέλο.

Xperia-2021-Render_2.jpg

Αυτό ταιριάζει με το γεγονός ότι η νέα συσκευή έχει παρόμοιο notch και διπλή πίσω κάμερα όπως ακριβώς είχε και το περσινό Xperia L4, το οποίο (Xperia L4) ήταν το πρώτο και μοναδικό Xperia κινητό έως τώρα με top notch. Σύμφωνα με τη διαρροή, οι διαστάσεις της συσκευής θα είναι 140 x 68.9 x 8.9 mm, θα περιέχει 3.5mm headphone jack και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί ενεργοποίησης. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει κάμερα 12MP, ενώ μπροστά μια κάμερα στα 8MP.

Σίγουρα φαίνεται ενδιαφέρον που η Sony επιστρέφει με μια μικρότερη συσκευή όπως και παλαιότερα, αλλά δύσκολα θα είναι η συσκευή που περίμεναν οι fans των Xperia.

Xperia-2021-Render_3.jpg