Είναι γνωστό ότι το “Sirius” (αλλιώς Sony D6503) θα αποτελέσει την ναυαρχίδα του Ιάπωνα κατασκευαστή στα smartphones και θα παρουσιαστεί επίσημα στο Mobile World Congress σε μερικές εβδομάδες. Πρόσφατα διέρρευσε ένα video που δείχνει το επόμενης γενιάς κορυφαίο smartphone να τρέχει Android 4.4 KitKat ενώ αποκαλύπτει και στοιχεία για το νέο του UI.

Στο video μπορούμε να δούμε τη νέα οθόνη κλειδώματος μαζί με τη λειτουργία Walkman, διάφορα νέα Xperia themes (Silk, Earth, Heat, Sunny, Vintage, Air) αλλά και νέα εικονίδια σε ορισμένες περιπτώσεις όπως αυτό της κάμερας –η οποία ενεργοποιείται και από την lock screen με νέο τρόπο.

 

Στη περίπτωση του λογισμικού για την κάμερα, παρατηρούμε μεταξύ άλλων μία εφαρμογή για σύλληψη video ανάλυσης 4K, την εφαρμογή Creative Effect ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε ότι υπάρχει επιλογή λήψης φωτογραφιών στα 15.5 Megapixels (16:9) και video στα 1080p με 60fps.

 

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/Sony-D6503-Sirius-caught-on-video-running-KitKat_id52559[/url]']PhoneArena