Το τελευταίο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών της Sony WH-CH710N καλύπτει όλα τα βασικά που επιθυμεί ο χρήστης σε ελκυστική τιμή.

Τα τελευταία χρόνια η Sony έχει επανέλθει δυναμικά στο χώρο των ακουστικών τόσο με τη σειρά 1000X όσο και με το μοντέλο WH-XB900N το οποίο είχε χαρακτηριστικά από ακριβότερες σειρές σε πιο προσιτή τιμή. Το τελευταίο ζευγάρι ακουστικών της Sony ακούει στο όνομα WH-CH710N και έρχεται με τεχνολογία Ενεργής Ακύρωσης Θορύβου (Active Noise Cancelling) και τιμή στα $200.

Η Sony αναφέρει πως τα ακουστικά μπορούν και ανιχνεύουν το περιβάλλον του χρήστη χάρη στην τεχνολογία Dual Noise Sensor και προσαρμόζουν αντίστοιχα τα επίπεδα ακύρωσης θορύβου. Όπως συμβαίνει και στα WH-1000XM3, έτσι και το τελευταίο μοντέλο μπορεί και επιλέγει αυτόματα τη λειτουργία ANC ανάλογα τον περιβάλλοντα θόρυβο.

Ανάμεσα στις λειτουργίες υπάρχει και η Ambient Sound κατά την οποία ο χρήστης θα μπορεί να ακούει θορύβους όπως την κίνηση των αυτοκινήτων ή τον πωλητή σε ένα κατάστημα, ώστε να μην χρειάζεται να σταματά την αναπαραγωγή της μουσικής ή να βγάζει τα ακουστικά. Η Sony μάλιστα υπόσχεται μία κορυφαία εμπειρία ακρόασης από ένα μικρό και ταυτόχρονα ελαφρύ μοντέλο. Από υψηλές νότες σε φωνητικά έως και δυνατά μπάσα.

sony-wh-ch710n-headphones-100837182-large.jpg.a961aa71b6058bc459d15f36a3a34f69.jpg

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει τα WH-CH710N να ξεχωρίζουν, είναι η μεγάλη τους αυτονομία. Με μία φόρτιση προσφέρουν έως και 35 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής, δηλαδή 5 ώρες περισσότερες από το κορυφαίο μοντέλο WH-X1000XM3. Και για επιπλέον αυτονομία, το USB-C καλώδιο με την τεχνολογία ταχείας φόρτισης, θα δώσει 1 ώρα αναπαραγωγής σε 10 μόλις λεπτά στην πρίζα.

Τα ακουστικά υποστηρίζουν επίσης ασύρματη συνδεσιμότητα NFC αλλά και πρόσβαση στην έξυπνο βοηθό του smartphone με το πάτημα ενός πλήκτρου. Διαθέτει χειριστήρια έλεγχου της έντασης ενώ η περιστρεφόμενη σχεδίασή τους, επιτρέπει την εύκολη μεταφορά τους σε κάθε τσάντα.

Οι προπαραγγελίες για τα ακουστικά θα ξεκινήσουν αυτό το μήνα με τιμή στα $200.

Engadget

  • Like 4