Το επόμενης γενιάς smartphone της Sony στη μεσαία κατηγορία, ίσως έρθει εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon 765G, ο οποίος υποστηρίζει τα δίκτυα νέας γενιάς 5G.

Ένα screenshot το οποίο εμφανίστηκε στο AndroidNext, δείχνει ένα τηλέφωνο το οποίο μοιάζει αρκετά στον τρόπο που χρησιμοποιεί η Sony για την ονομασία των δικών της smartphone.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το μοντέλο K8220, το οποίο προδίδει ότι πρόκειται για ένα τηλέφωνο που θα κυκλοφορήσει το 2020, αφού όλα τα τηλέφωνα του 2019 χρησιμοποιούσαν το γράμμα J, σύμφωνα με πληροφορίες του GSMArena.

Όσο αφορά το chipset, αυτό δείχνει να έχει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm και συγκεκριμένα τον Snapdragon 765. Όπως και το Oppo Reno3 Pro 5G το οποίο βασίζεται στον Snapdragon 765G, έτσι και η φωτογραφία του Xperia δείχνει πως το μυστηριώδες τηλέφωνο της Sony θα εξοπλίζεται με παρόμοιο επεξεργαστή.

Βέβαια για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα χρησιμοποιεί την standard έκδοση (χωρίς 5G) ή την έκδοση η οποία θα υποστηρίζει δίκτυα νέας γενιάς 5G. Δεδομένου όμως ότι ο Snapdragon 765G είναι σχεδιασμένος για τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας, ίσως πρόκειται για μία προσιτή πρόταση για το χρήστη που θέλει ταχύτητες 5G. Με άλλα λόγια ίσως είναι ένα τηλέφωνο το οποίο θα βρίσκεται ανάμεσα στο Xperia 5 και το mid-range Xperia 10, αναφορικά με τις επιδόσεις του.

TechRadar