Στην ετήσια ενημέρωση της για τους επενδυτές, η Sony έκανε γνωστά τα σχέδια της για την αύξηση της παραγωγής του PlayStation 5, ώστε η τελευταία γενιάς κονσόλα να φτάσει σε όλους όσους θέλουν να την αποκτήσουν, αναφέρθηκε στο PlayStation VR 2 λέγοντας ότι πρόκειται μαζί με την κονσόλα να λανσαριστούν τουλάχιστον 20 τίτλοι εικονικής πραγματικότητας ενώ αποκάλυψε ότι τρεις IP της από τον χώρο των παιχνιδιών πρόκειται να μεταφερθούν στη μικρή οθόνη.

Η εταιρεία έκανε γνωστό ότι μία τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζεται με σενάριο βασισμένο στη σειρά παιχνιδιών Horizon πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix. Μία άλλη σειρά επίσης με θεματολογία από το σύμπαν του God of War ετοιμάζεται για λογαριασμό της υπηρεσίας Prime Video της Amazon ενώ το στούντιο παραγωγής PlayStation Productions ετοιμάζει μία τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στα παιχνίδια Gran Turismo, αν και δεν αποκαλύφθηκε που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα.

Επί του παρόντος, υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες και για τα τρία πρότζεκτ. Δεν γνωρίζουμε ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες Aloy, Kratos, Atreus και άλλους. Επίσης, δεν γνωρίζουμε το σκεπτικό πίσω από τη σειρά Gran Turismo. Πως θα είναι το σενάριο;  

Η μεταφορά του πλούσιου IP της εταιρείας από τον χώρο των παιχνιδιών στον κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό χώρο φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Μετά από μία δεκαετία προετοιμασίας και αναβολών, η Sony Pictures έφερε στις κινηματογραφικές αίθουσες το Uncharted ενώ ετοιμάζεται και η κινηματογραφική μεταφορά του παιχνιδιού Ghost of Tsushima. Η σειρά Twisted Metal επίσης αναμένεται να προβληθεί από την υπηρεσία Peacock ενώ τα γυρίσματα και η παραγωγή της πολυαναμενόμενης σειράς The Last of Us πρόκειται να ολοκληρωθούν σύντομα για λογαριασμό του HBO.

Και η τηλεοπτικές μεταφορές παιχνιδιών συνεχίζονται καθώς το Netflix έχει ήδη σειρές κινουμένων σχεδίων που βασίζονται στα League of Legends, Castlevania και Cuphead ενώ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στη μικρή οθόνη και τηλεοπτική σειρά Resident Evil τον Ιούνιο. Η Amazon επίσης έχει στα σκαριά μία σειρά βασισμένη στη σειρά παιχνιδιών Fallout ενώ φημολογείται ότι ετοιμάζεται και τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στο σύμπαν του Mass Effect.

  • Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Sad 1