Με τη Sony να κυκλοφορεί εδώ και αρκετές μέρες την αναβάθμιση στην έκδοση 4.3 του λειτουργικού συστήματος Android για την 4G έκδοση του Xperia Tablet Z, ήταν απλά θέμα χρόνου μέχρι η απλή έκδοση να λάβει την εν λόγω ενημέρωση, όπως και έγινε σήμερα.

Οι κάτοχοι του μοντέλου WiFi-Only Xperia Tablet Z (SGP311 ΚΑΙ SGP312) μπορούν να προχωρήσουν στην αναβάθμιση σε Android 4.3, το οποίο φέρνει αρκετά νέα στοιχεία, όπως νέο launcher (στα πρότυπα του Xperia Z1),την εφαρμογή Sony Smart Social camera, υποστήριξη Xperia Theme και άνοιγμα πολλαπλών Small Apps ταυτόχρονα. Το σημαντικότερο σημείο ίσως της αναβάθμισης είναι η νέα επιλογή για STAMINA mode, η οποία βοηθάει σημαντικά στην εξοικονόμηση της μπαταρίας.

 

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε από τώρα να ελέγξετε για νέα ενημέρωση μέσω του PC Companion ή του Sony Update Service (αν δεν τη βρει απευθείας, δοκιμάστε ξανά μέσα στις επόμενες ώρες). Η αναβάθμιση δε μπορεί να γίνει μέσω OTA.

 

Link.png Site: http://www.xperiablog.net/2013/12/28/xperia-tablet-z-wi-fi-android-4-3-update-now-live/[/url]']Xperia Blog